Førstehold

Tre Man of the Match i streg for Kauko

Joni Kauko leverede endnu en fornem præstation og kampsponsor, Det Faglige Hus, valgte den stærke finne som banens bedste for tredje gang i streg.

Superligaens tophold, FC København, viste kvaliteten og kynismen i søndagens opgør på Blue Water Arena, da EfB blev besejret 2-0 efter scoringer fra Dame N’Doye og Viktor Fischer. John Lammers’ mandskab løftede niveauet efter pausen, hvor de blåhvide gav gæsterne kamp til stregen og flere gjorde et stærkt indtryk på de små 10.000 fremmødte.
Her var specielt Joni Kauko omdrejningspunktet for hjemmeholdet og Esbjergs midtbanekriger gav sig 110 % i duellerne og presset, som dermed konstant var en trussel for Ståle Solbakkens udvalgte. EfB’s nummer 7 stod også for en af hjemmeholdets største muligheder for at reducere, da han flot forsøgte at sparke bolden i kassen med ryggen til mål og tvang FCK-keeper, Joronen, til at hive en flot redning frem.
Den stærke indsats gik ikke ubemærket hen hos kampsponsor, Det Faglige Hus, som gav personlig hæder til Kauko i form af Man of the Match. I forbindelse med en konkurrence udført af dagens kampsponsor havde medlemmet Mette Fries vundet to VIP-billetter samt muligheden for at overrække banens bedste et gavekort til Butcher og Nymindegab Kro, som sønnen Mathias Fries fik fornøjelsen af. Tre i streg for Joni Kauko, der nu kan tage på landsholdspligter med god samvittighed efter flere stærke præstationer i træk.

Næste Hjemmekamp
fredag d. 26. april - kl. 19.00
Blue Water Arena
Køb billet
logo vs logo