Førstehold

Tredje sejr i træk for U17

Jerry Lucenas tropper skulle lørdag eftermiddag forsøge at snuppe tredje sejr på stribe, da holdet på hjemmebane tog imod SønderjyskE. Efter en vaskeægte herrefight hev holdet en smal 2-1-sejr hjem på mål af Andreas Troelsen og Zean Peetz Dalügge.

Ligesom i dagens U19-opgør skulle der ikke gå mange minutter, før kampens første mål faldt. I dette opgør var det dog hjemmeholdet, som kom bedst fra start, da de fik tildelt et straffespark begået mod Marcus Kristensen.
Her var Andreas Troelsen sikkerheden selv, da han sparkede kuglen sikkert ind over stregen. Målet var spillerens fjerde i sæsonen.
Efter føringsmålet forsøgte værterne at stresse de gæstende sønderjyder, hvilket holdet lykkedes rigtig godt med. Omvendt manglede der kvalitet, når EfB selv var på bolden. Alligevel formåede man at holde føringen indtil pausen, hvor der især blev snakket om at få forbedret boldomgangen.
Der skulle blot spilles syv minutter af anden halvleg, før esbjergenserne igen kunne juble over en scoring. Denne gang var det Andreas Sejr Lausen, som tryllede, da han tog på en fornem solotur langs venstrekanten.
Efter en imponerende dribletur endte han ved baglinjen, hvor han orienterede sig og spillede bolden ind foran til en fri Zean Peetz Dalügge, som bare skulle sætte foden på for at blive kampens anden målscorer.
Kun 10 minutter senere blev der dog reduceret, da EfB, ligesom det har været tilfældet mange gange før i denne sæson, indkasserede et mål efter en standardsituation. Her blev bolden ikke clearet ordentligt, og derfor kunne SønderjyskE-spilleren Bastian Toelhøj sparke bolden i nettet.
Gæsterne satsede til sidst og smed tre mand frem i offensiven for at presse på for en udligning, men EfB’erne kæmpede alt, hvad de har lært, og det gav pote. Udligningen udeblev nemlig, og dermed kunne vestjyderne gå fra banen med tredje sejr på stribe.
– Det er dejligt, at vi hiver endnu en sejr hjem, men vi fokuserer på én kamp ad gangen, og så må vi se, hvor vi er i tabellen, når vi kommer længere hen i sæsonen. Men holdet leverer en rigtig arbejdsindsats, hvor der er stor vilje bag det hele. Hvis man skal fremhæve en spiller i dag, så er det helt klart Nicolai Vistisen, som igen viser, at han har kampafgørende redninger, og han skal have stor ros for at holde højt niveau i flere kampe, siger en glad Jerry Lucena efter sejren mod SønderjyskE.
Skrevet af Martin Jørgensen


Resultat
EfB – SønderjyskE 2-1 (1-0)
Målscorere
6’ 1-0 Andreas Troelsen
52’ 2-0 Zean Peetz Dalügge
62′ 2-1 Bastian Toelhøj
Startopstilling
1. Nicolai Vistisen
2. Oliver Svendsen
3. Aske Holm Thorsen
5. Anders Akselsen
6. Andreas Troelsen
8. Andreas Lausen
9. Marcus Kristensen
10. Marcus Hansen
12. Malthe Kilmark
18. Zean Peetz Dalügge
19. Magnus Ephrem Sandfeld

Indskiftninger
62’ Frederik Brinck Ehrhorn (Marcus Kristensen)
72’ Kristian Iversen (Andreas Troelsen)
87’ Andreas Blåholm (Marcus Hansen)

Næste Hjemmekamp
søndag d. 4. august - kl. 14.00
Blue Water Arena
Køb billet
logo - logo