Førstehold

Troels Bech tilbage i EfB

Esbjerg fB har ansat Troels Bech som cheftræner for resten af sæsonen, og han starter med øjeblikkelig virkning. Bech stod også i spidsen for holdet i 2006-2008.

53-årige Troels Bech er ny cheftræner i Esbjerg fB, og skal således stå i spidsen for holdet resten af indeværende 3F Superliga-sæson. Han starter med øjeblikkelig virkning, og har sit første træningspas onsdag kl. 10.30.
Sportschef Jimmi Nagel Jacobsen glæder sig over, at tilgangen af Bech er faldet på plads.
– Vi er glade for at have lavet en aftale med Troels Bech, som kommer til EfB med stor erfaring og sult for at blive en del af holdet og gøre en positiv forskel resten af sæsonen. Han kender klubben og dansk fodbold indgående, så vi er i trygge hænder i forhold til de udfordringer, vi står overfor, fortæller han.
Troels Bech, der også stod i spidsen for EfB i perioden 2006-2008, er glad for at være tilbage, og ser frem til at komme i gang med de kommende opgaver, hvor målet er helt klart.
– Det er dejligt at være tilbage i Esbjerg, som er en rigtig, dejlig fodboldby. EfB er en stor klub, som hører til i Superligaen, og det er nu mit og klubbens helt store fokus at give alt for, at vi også kan tilbyde fodbold på første række efter denne sæson. Det bliver ikke nemt, men jeg tror på, at vi i fællesskab kan klare det, siger han.

Næste Hjemmekamp
søndag d. 4. august - kl. 14.00
Blue Water Arena
Køb billet
logo - logo