Førstehold

Truppen: EfB – AC Horsens

John Lammers har truppen klar til lørdagens Superligakamp på Blue Water Arena og han håber, at mandskabet kan bringe samme energi, som det var tilfældet mod OB i midtugen.

– Der venter et svært opgør mod AC Horsens, for de er utrolig stærke rent fysisk. Som altid, så skal vi gøre det vi er gode til og bringe kvalitet til vores spil, for så skal vi nok skabe mulighederne til at score mål. Jeg er egentlig rigtig godt tilfreds med det, vi leverede i Odense den anden aften og vi er nødt til at bringe samme energi og omtanke i spillet i morgen, fortæller Lammers, der ser frem til tre afgørende kampe.
– Der venter tre utrolig vigtige kampe for os og det bliver rigtig spændende, fordi det stadig er så tæt i ligaen. Det giver noget ekstra i de opgør og drengene ser virkelig skarpe og klar ud, selvom det har været en hård uge. Jeg forventer en tæt kamp i morgen, hvor marginalerne kan blive afgørende, fortæller Esbjerg-cheftræneren, der også sender roser afsted mod de unge talenter, der er inde omkring truppen.
– Jonas Mortensen spillede mere end 90 minutter mod OB og han gjorde det virkelig godt. Der er flere unge spillere, der nærmer sig førsteholdet og det er fedt, når de griber chancen og bringer selvtillid til spillet, slutter John Lammers, der har truppen udtaget, som du kan se herunder.
Truppen
16. Jeppe Højbjerg
35. Lasse Mikkelsen
2. Jonas Mortensen
5. Markus Halsti
6. Lasha Parunashvili
7. Joni Kauko
8. Rodolph Austin
9. Adrian Petre
10. Carlo Holse
14. Jesper Lauridsen
17. Emmanuel Oti Essigba
18. William Møller
21. Mark Brink
23. Yuri Yakovenko
25. Jeppe Brinch
26. Mathias Kristensen
38. Jacob Lungi Sørensen
40. Daniel Anyembe
Skadeslisten
11. Adnane Tighadouini (2-3 uger)
24. Kristian Riis (Tidshorisont uvist)
50. Mads Larsen (Ude med sygdom)


Superligaen – 24. runde: EfB – AC Horsens
Kampdato: Lørdag den 2. marts 2019 klokken 16.00
Stadion: Blue Water Arena 
TV: 
TV3 Sport

Næste Hjemmekamp
lørdag d. 20. juli - kl. 16.00
Blue Water Arena
Køb billet
logo - logo