Førstehold

Truppen: EfB – FC Nordsjælland

John Lammers har truppen klar og han håber selvfølgelig, at Esbjerg-spillerne viser det spil, som de tidligere har præsteret og slutter året af med en sejr og tre point. Kick Off søndag klokken 12.00 på Blue Water Arena.

Trods en række af kampe uden sejr, så er John Lammers overbevist om, at Esbjerg-mandskabet har bevist, de hører til i Superligaen. Søndag klokken 12.00 skal der følges op på dette udsagn, når FC Nordsjælland venter på Blue Water Arena, og Esbjergs cheftræner forventer en interessant match.
– Vi har vist, at vi kan spille med i Superligaen og leveret en række af rigtig gode resultater. Jeg synes helt bestemt, at vi kan tilføre noget til ligaen, så det skal vi gå ud og bevise i morgen og følge op på med en god præstation i årets sidste kamp mod FC Nordsjælland. Hvis vi kigger overordnet på det, så er vi tilfredse med sæsonen indtil nu, men man er aldrig bedre end sin sidste kamp, så vi skal forbedre os.
– Nordsjælland ligger lavere i tabellen end de fortjener, for de har mange gode, unge spillere. De er kendt for at spille god fodbold, så jeg tror det bliver en interessant kamp i morgen, for det er også det, som vi gerne vil praktisere. Vi vil gøre alt i vores magt, for at vinde i morgen. Vi har en plan og vi er klar, fastslår Lammers, der har udtaget truppen, som du kan se herunder.
Truppen
1. Jonas Jensen
16. Jeppe Højbjerg
3. Simon Bækgård
4. Agus Garcia
5. Markus Halsti
6. Lasha Parunashvili
7. Joni Kauko
8. Rodolph Austin
9. Adrian Petre
11. Adnane Tighadouini
14. Jesper Lauridsen
17. Emmanuel Oti Essigba
21. Mark Brink
23. Yuri Yakovenko
25. Jeppe Brinch
26. Mathias Kristensen
38. Jacob Lungi Sørensen
40. Daniel Anyembe
Skadeslisten
24. Kristian Riis (Tidshorisont uvist)


Superligaen – 20. runde: EfB – FC Nordsjælland
Kampdato: Søndag den 16. december klokken 12.00
Stadion: Blue Water Arena
TV:
TV3 MAX

Næste Hjemmekamp
fredag d. 31. maj - kl. 19.00
Blue Water Arena
Køb billet
logo vs logo