U15 mistede to point i sidste minut

Med fire minutter igen førte Esbjerg fB’s U15-mandskab med 3-1 ude mod Silkeborg IF, men holdet måtte gå fra banen med 3-3 trods en god præstation.

Esbjerg fB’s U15-hold spillede lørdag en god kamp på udebane mod Silkeborg IF, men måtte alligevel nøjes med et point, idet det blev 3-3 på blandt andet to sene scoringer af hjemmeholdet.

Jonas Nim Bakkensen, cheftræner, var tilfreds med indholdet af kampen, og roste i samme ombæring spillernes udvikling.

– Vi spillede en god kamp og særligt den første halve time af begge halvlege var god, hvor vi med disciplineret struktur formåede at skabe pænt med chancer samtidig med, at vi ikke gav alverden væk. I de få sekvenser hvor vi ikke var helt skarpe, blev vi straffet af et kynisk Silkeborg-mandskab, hvilket efter kampen føltes ærgerligt, idet vi havde fortjent en sejr. Når det så er sagt, så skal drengene roses for at bygge på udviklingen uge for uge, og vi er generelt inde i en god periode, fortæller han.

Silkeborg IF – Esbjerg fB 3-3 (1-0)

Målscorere:
32′ 1-0 Bertram Binggeli
41′ 1-1 Adin Cehobasic
43′ 1-2 Frederik Møller
58′ 1-3 Noah Strandby (straffespark)
76′ 2-3 Lasse Abildgaard (straffespark)
80′ 3-3 Sebastian Laustsen

22 Frederik Møller

69′ Marius Jensen (Damian van der Vaart)
69′ Noah Buttgereit (Adin Cehobasic)
74′ Mads Pedersen (Noah Kass)
79′ Damian van der Vaart (Mads Pedersen)