U15 tabte til førerholdet

Esbjerg fB’s U15-mandskab spillede lørdag på hjemmebane mod rækkens absolutte tophold i form af Brøndby IF, og modstanden viste sig for stor, idet gæsterne vandt med 4-2.

Det blev ikke til point lørdag eftermiddag for Esbjerg fB i U15 Ligaen, idet holdet hjemme på Gl. Vardevej tabte med 2-4 til rækkens suveræne førerhold fra Brøndby IF. EfB var ellers foran med 1-0 på mål af Marius Jensen, men gæsterne viste kynisme efterfølgende og scorede fire gange inden pausen, hvilket reelt afgjorde opgøret.

Jonas Nim Bakkensen fortalte efter kampen:

– Drengene leverede igen en stenhård arbejdsindsats, og det er et af de punkter, hvor holdet virkelig har rykket sig her i foråret. Kampen var både kaotisk og tempofyldt, som vi godt kan lide det, og med mange chancer i begge ender. Brøndbys sejr kunne der ikke pilles ved, men vi gav god modstand, og særligt i anden halvleg var der perioder, hvor vi var bedst.

Esbjerg fB – Brøndby IF 2-4 (1-4)

16′ 1-0 Marius Jensen
28′ 1-1 Benjamin Kold
28′ 1-2 Magnus Søndergaard
31′ 1-3 Carl-Emil Pedersen
39′ 1-4 Jonathan Agyekum
78′ 2-4 Adin Cehobasic

21 Noah Kass

50′ Mads Pedersen (Simon Løvgreen)
50′ Sofus Tranbjerg (Frederik Møller)
50′ Benjamin Lauridsen (Noah Buttgereit)
78′ Simon Løvgreen (Mads Svane)