Førstehold

U17: AGF – EfB 2-2

Efter et stærkt comeback fik U17-holdet et point med hjem fra Aarhus på en gedigen herrefight.

Begge halvlege startede egentligt med et halvkedeligt mønster for EfB, der efter få minutter måtte indkassere et mål i både 1. og 2. halvleg. Alligevel hev de unge spillere sig op ved hårrødderne og leverede en fornem indsats mod et af de absolutte tophold, og U17-træner Jerry Lucena var da også ganske imponeret.
– Vi spiller en rigtig fin kamp på trods af, at vi kommer bagud 2-0. Det er selvfølgelig ikke den bedste start, men vi rejser os hurtigt, og vi har en fin følelse i pausen. Vi kan høre, at de ikke er tilfredse, og jeg siger til drengene, at vi nok skal score, hvis vi fortsætter på den her måde. Så starter vi lidt som i 1. halvleg, og jeg når lige at tænke, om vi skal have en på snuden med det her unge hold, inden vi scorer et rigtigt flot mål. Patrick Tjørnelund starter et rigtigt gennemspillet angreb fra højre back, og han kommer ind feltet med bolden, hvor han finder Mads Borchers, som scorer et fint mål. Den næste scoring er igen skabt af Patrick Tjørnelund, som sender et indlæg i feltet, hvor vores venstrekant, Denis Catovic, kommer blæsende ind og sætter en fod på, beretter Jerry Lucena, som noterede sig den fornemme energi, der blev leveret af tropperne.
– De giver det, der skal til, selvom vi til sidste bliver pressede. AGF er konstant farlige på dødbolde med deres store folk på et par meter, men vi leverer en herrefight, og så kan vi godt være med, selvom vi møder et af topholdene. Nu skal vi bare vise det mod de lidt mindre hold også.
Resultat: AGF – EfB 2-2
Målscorere:
4 1-0 William Førby
45 2-0 Anders Fæster
49 2-1 Mads Borchers
51 2-2 Denis Catovic
Startopstilling:
16. Nicolai Vistisen
2. Patrick Lindholm Tjørnelund
3. Frederik Hummelgaard
4. Tobias Stagaard
6. Andreas Troelsen
10. Jeppe Block Paulsen
11. Mads Borchers
18. Carl Christian Tippins
20. Aske Holm Thorsen
21. Andreas Sejr Lausen
22. Denis Catovic
Udskiftninger:
14. René Holst Andersen
17. Marcus Hansen
19. Magnus Ephrem Sandfeld

Næste Hjemmekamp
fredag d. 26. april - kl. 19.00
Blue Water Arena
Køb billet
logo vs logo