Førstehold

U17: EfB – AaB 0-3

U17-holdet tabte fredag eftermiddag 0-3 til AaB i en meget tempo forladt forestilling.

Det var tydelig at mærke på EfB-holdet at størstedelen af spillerne dagen forinden, havde spillet finale i skolefodbold i Odense, hvor Vitaskolen fra Esbjerg vandt den meget omtalte turnering.
– Det blev en kamp lidt som vi frygtede. Spillerne var mentalt fraværende efter den succes de netop havde oplevet i skolefodbold finalen dagen forinden. Det var blevet fulgt af en avis i to uger, og det er jo ikke hverdags kost for 15-årige drenge i Esbjerg.
Det begyndte også for EfB. Allerede otte minutter inde i kampen kom AaB på 1-0, da Mikkel Kaufmann i en omstilling løb fra EfB forsvaret, og kunne derefter sikkert bringer nordjyderne i front.
Kampen kom aldrig rigtig op i et tempo, hvor nogle af holdene kunne være tilfredse med sig selv, og derfor ærgrer det, da også U17-træneren, at man ikke tog fordel af det.
– Det ærgrer mig lidt at vi ikke får noget ud af det, når AaB heller ikke rigtig rammer dagen. Det var uden tvivl en fordel for os, at kampen blev afviklet i det tempo den gjorde, da spillerne naturligvis også var fysisk trætte efter en hård kamp dagen forinden.
2-0 blev det kort inden pausen, da en AaB-spiller resolut afsluttede på en tilfældig bold i feltet og uden chance for Nicolai Vistisen i målet, blev det dermed til 2-0.
– Som vi ærger os over ikke at få point ud af kampen, må vi også erkende, at det var fuldt ud fortjent at AaB løb med sejren, da de var det bedste hold, slutter Lucena.
Til slut blev det også 3-0. En AaB-spiller modtog bolden efter et indkast, og efter få boldberøringer sparkede han en bold mod mål, hvor det i første omgang ellers virkede ufarligt, men bolden gik alligevel i nettet til slutresultatet 3-0 for AaB.


Resultat: EfB – AaB 0-3 (0-2)
Målscorere:
8’ 0-1 Mikkel Kaufmann
38’ 0-2 Casper Gedsted Hansen
82’ 0-3 Mikkel Kaufmann
Startopstilling:
2. Patrick Lindholm Tjørnelund
3. Frederik Hummelgaard
5. Kasper Høj Jensen
6. Andreas Troelsen
7. Mads Zaar
10. Jeppe Block Paulsen
11. Mads Borchers
15. Anders Akselsen
16. Nicolai Vistisen
20. Aske Holm Thorsen
21. Andreas Sejr Lausen
Udskiftninger:
14. René Holst Andersen
17. Marcus Hansen
22. Denis Catovic

Næste Hjemmekamp
fredag d. 31. maj - kl. 19.00
Blue Water Arena
Køb billet
logo vs logo