U17-holdets gode stime sluttede mod Horsens

Esbjerg fB’s U17-hold måtte gå fra banen uden point for første gang i længe, da den gode præstation udeblev lørdag eftermiddag. Oscar Obel-Halls scoring var således ikke nok, da EfB tabte 1-2 til Horsens.

U17-holdet fra EfB Akademi jagtede femte sejr i streg, da Horsens gæstede Esbjerg lørdag eftermiddag, men holdet spillede ikke til niveau, og derfor blev det til et smalt nederlag på 1-2 til Horsens. Oscar Obel-Hall scorede for EfB.
EfB startede ikke godt ud på Gl. Vardevej, og det var udeholdet fra Horsens som havde bedst fat i kampens indledning.
Hjemmeholdet lykkedes ikke med at følge den gameplan, der var lagt, og de kæmpede med at omstille sig til en anderledes type modstander.
Horsens var stærke i duellerne og spillede ofte lange bolde ned bagved.
Udeholdet kom da også foran 1-0 efter en omstilling, da en Horsens-spiller over to omgange fik skubbet bolden ind over stregen.
Horsens var bedst i første halvleg, og udviste størst vilje og gejst.
Derved forblev stillingen 1-0 til Horsens efter kampens første halvdel.
Efter pausen ændrede kampbilledet sig, og EfB kom ud med et massivt tryk fra anden halvlegs start.
Horsens var presset langt tilbage på banen, mens EfB søgte udligningen, og den kom også fortjent blot syv minutter inde i anden halvleg.
Angriber Oscar Obel-Hall, der netop har skrevet under på en ungdomskontrakt med EfB, var først over en retur tæt under mål, og så stod det 1-1.
De efterfølgende ti minutter stod der EfB på det meste, men efter en times spil bragte udeholdet sig foran 2-1, da en opspilsfejl blev straffet.
Scoringen blev lidt af en mavepuster, idet den faldt efter en god periode, og herefter fik EfB ikke helt kæmpet sig tilbage.
Flere scoringer blev det ikke til, og EfB måtte derfor se sig besejret for første gang siden starten af oktober.
– Vi må erkende, at vi ikke ramte det ønskede niveau, og det var tydeligt at drengene manglede de sidste procenter. Vi spillede ikke op til det, som vi har gjort i de seneste par kampe, og tre uger uden kamp var ikke til vores fordel. Nu gælder det om at få rettet op, så vi kan slutte året godt af, fortæller U17-cheftræner, Jerry Lucena.
U17-holdet spiller næste gang lørdag d. 5. december hjemme mod Vejle.

Esbjerg fB – AC Horsens 1-2 (0-1)
13′ 0-1 Julius Hansen
52′ 1-1 Oscar Obel-Hall
60′ 1-2 Julius Hansen
18 Oscar Hall
45′ Joakim Brandgaard (Magnus Melstrup)
68′ Lasse Lauridsen (Christopher Munk)
75′ Nicolas Zøhner (Vinh Van)