U17 nederlag i Aalborg

U17 var på besøg hos AaB lørdag eftermiddag i sæsonens første kamp. Talenterne fra EfB måtte dog se sig slået af et bedre hold på dagen.

U17 Ligaen startede lørdag for Esbjerg fB’s vedkommende. Kampen startede godt ud, da EfB får tilkæmpet sig et straffespark i det 13. minut – den tog midtbanespilleren Mads Larsen sig af, som puttede bolden i nettet og bragte Esbjerg fB foran 0-1.
Herefter bølgede spillet frem og tilbage, men AaB viste effektivitet i sidste del af første halvleg hvor værterne får udlignet til 1-1, samt kort efter får bragt sig foran 2-1. Der kom ikke flere mål inden pausefløjt og stillingen blev derfor fortsat 2-1 til AaB ved halvleg.
EfB kom, i modsætning til første halvleg, dårligt ud til anden halvleg idét AaB scorede til 3-1. Herfra så det svært ud for Esbjergs U17-mandskab, men efter en times spil reducerede Mads Zaar til 2-3 og fik banket et håb tilbage i spillerne.
Desværre for klubbens U17, får AaB lukket og slukket kampen med en scoring til 4-2 som også blev kampens resultat.
– Vi bliver desværre slået af et stærkere hold på dagen, trods en meget lige start. Men nu er vi i gang og vores unge spillere på holdet har nu prøvet sig af og set niveauet. Vi fik set styrker og svagheder og ved nu hvad der skal arbejdes på frem mod næste kamp, sluttede U17-træner Jerry Lucena.
Næste gang U17 skal i aktion er hjemme lørdag den 26. august. Kampen spilles på Guldager Idrætscenter klokken 15.15 hvor OB kommer på besøg.