U17 nederlag efter mareridtshalvleg

U17 afsluttede ikke efteråret som håbet, da U17-talenterne tabte 7-0 i Farum, da FC Nordsjælland foldede sig ud. En uacceptabel første halvleg gjorde udslaget, men holdet løftede sig dog efter pausen.

Jerry Lucena vidste på forhånd, at det ville blive en rigtig svær opgave der ventede U17-drengene lørdag eftermiddag. Her ventede et pasningsstærkt FC Nordsjælland-mandskab nemlig på Farum Park.
Det blev aldrig den kamp EfB U17 havde håbet på og FC Nordsjælland bragte sig allerede foran efter syv minutters spil ved Hektor Eusebius. I næste sekvens blev det 2-0 efter et selvmål.
EfB fik aldrig gang i spillet, hvor værterne ikke gav meget plads. Et kvarter inde kampen forøgede FC Nordsjælland også, da Noah Crone scorede til 3-0. Små ti minutter senere faldt endnu en scoring da Tochi Pihl viste træfsikkerhed og gjorde det til 4-0.
Inden pausen faldt yderligere to scoringer til FCN til 5-0 og 6-0, scoret af Hektor Eusebius og Christoffer Palm. Dermed 6-0 ved pausefløjt og en mareridtshalvleg for EfB’s U17-spillere.
Anden halvleg handlede for EfB om damage-control og at få styr på den defensive organisation, hvilket lykkedes. Det blev en mere lige affære i anden halvleg, hvor der var chancer i begge ender og spilmæssigt leverede U17-talenterne en godkendt præstation.
EfB fik dog ikke pyntet på resultatet, men i stedet scorede FC Nordsjælland kampens sidste mål med et kvarter igen, da Noah Crone scorede til 7-0.
U17-cheftræneren ærgrer sig efter kampen over en uacceptabel første halvleg, men ser dog positive tegn med tanke på en godkendt anden halvleg.
– Det er selvfølgelig en ærgerlig måde at slutte efteråret på, men på trods af et stort nederlag ser jeg stadigvæk en positiv fremgang i et ungt hold. Vi lærer meget af de her opgør hvor vi bliver presset til det yderste og det viser at vi har mange ting at arbejde med, men jeg er bestemt fortrøstningsfuld, slutter Jerry Lucena.

Kampen i tal
FCN U17 – EfB U17 7-0 (6-0)
7’ 1-0 Hektor Eusebius
8’ 2-0 Selvmål EfB
15’ 3-0 Noah Crone
24’ 4-0 Tochi Phil
32’ 5-0 Hektor Eusebius
39’ 6-0 Christoffer Palm
72’ 7-0 Noah Crone

Indskiftninger
41’ Christoffer Stryhn (René Holst)
41’ Marcus Hansen (Mads Borchers)
59’ Frederik Hummelgaard (Frederik Sørensen)