U17: OB – EfB 2-1

Lørdag åbnede U17 foråret ligesom U19, med et 2-1 nederlag i Odense. I en kamp der lige så godt kunne have givet point med hjem til Vestjylland.

EfB sad på spillet i store dele af kampen, og åbnede da også foråret med en hurtig føring. Mads Borchers blev spillet fri efter et godt dybde løb, og kunne sikkert med venstrebenet sparke bolden i det lange målhjørne og gøre det til 1-0 for vestjyderne, også var foråret ligesom i gang. EfB var bedre i anden halvleg, hvor attituden og takterne var bedre end før pausen. Det kunne måske skyldes, at OB kort inden pausefløjt kom tilbage i kampen, da de et minut inden pausefløjt lykkedes med at få bolden i mål til pausestillingen 1-1 og senere i begyndelsen af anden halvleg også kom foran, så stillingen nu var 2-1 til fynboerne.
Herefter vippede kampen frem og tilbage og kunne nemt have givet et hårdt kæmpende EfB-hold point med hjem til Esbjerg, men ind ville bolden ikke. Ret godt symboliseret ved en mangedobbelt chance, hvor bolden hoppede og dansede inde foran OB-målet uden det dog lykkedes for vestjyderne at få sparket bolden det sidste stykke over stregen. Kampen endte altså 2-1 til OB, og der var både glæde og ærgrelse at spore hos U17-træner, Jerry Lucena.
– Jeg er selvfølgelig utilfreds med resultatet, men jeg er glad for præstationen. Vi manglede lidt takter og attitude i vores spil i første halvleg, som i vi i den grad fik rettet op på i anden, og i mine øjne havde vi fortjent at få point med hjem fra Odense. Vi kæmper stadig lidt med nogle ting ift. vores nye spillesystem, men jeg synes klart jeg ser forbedringer fra gang til chance siger U17-træner, Jerry Lucena.

Resultat: OB – EfB 2-1 (2-1)