Førstehold

U17 optakt: AaB – EfB

Når EfB og AaB mødes lørdag eftermiddag i U17 Ligaen er det to hold, der jager sæsonens første point.

Både Aalborgenserne og vestjyderne står stadig uden point efter de to første runder, men det bliver der med sikkerhed ændret på for mindst et af holdene lørdag eftermiddag.
U17-cheftræner tror på at tæt opgør, hvor koncentrationen i alle aktioner bliver en vigtig faktor, også han håber på trække det længste strå i lørdagens opgør.
– Det bliver spændende. Aalborg har lige som os tabt sæsonens to første kampe, men de burde umildbart have fået flere point. Vi har det altid svært på udebane i opstarten, hvor det virker til spillerene lige skal vende sig til de lange busture og andre omgivelser end de trygge rammer hjemme på Gl. Vardevej. Vi ved samtidig, at skal ramme et højt niveau for at få noget med hjem, vi har et godt hold og har været gode til at skabe noget frem af banen, men vi har skal minimere vores fejl. Vi går efter en kompakt defensiv, når vi ikke har bolden, mens vi skal have masser af mod i vores offensive løb så skal vi nok få vores chancer også tror vi på et godt resultat i Aalborg.


Kampdato: Lørdag den 1. september klokken 15.15  
Spillested:
AaB’s anlæg

Næste Hjemmekamp
lørdag d. 20. juli - kl. 16.00
Blue Water Arena
Køb billet
logo vs logo