Førstehold

U17 optakt: AGF – EfB

U17-talenterne møder endnu et tophold, når esbjergenserne drager til Aarhus for at krydse klinger med AGF.

Jerry Lucenas mandskab skal på endnu en svær opgave, når AGF tager i mod vestjyderne på ved anlægget på Fredensvang lørdag eftermiddag. Efter nederlagene mod AaB senest i U17 Ligaen og FK Viborg i Pokalen, skal EfB forsøge at finde de samme dyder frem, som det var tilfældet mod FC København.
Lørdagens værter blander sig for alvor i toppen, og kan med en sejr hoppe forbi U17 Ligaens førerhold, FC København. AGF har dog haft en svingende periode, med to sejre og to tabte kampe i deres seneste opgør.
Ifølge U17-cheftræneren er AGF ligaens mest fysiske hold, og besidder en enorm power i deres spil. Dermed venter et ekstremt hårdt opgør for de mange 1. års U17-spillere.
– Det bliver noget af en modstander endnu engang for os, og skal vi gøre os nogen forhåbninger om at tage point med hjem til Esbjerg, så skal vi spille op til vores bedste. Vi spillede en af vores bedste kampe defensivt mod FCK, hvilket vi skal stile efter igen i morgen. De er forsvarende mestre, så vi skal ramme et højt niveau både med og uden bold, og yderligere slå fra fysisk. De kommer med en kæmpemæssig power, dermed bliver det en rigtig god test for vores unge trup, der fortsat er i en god udvikling, fortæller Jerry Lucena.


Kamptidspunkt: Lørdag den 5. maj klokken 14.45
Spillested: AGF’s anlæg – Fredensvang

Næste Hjemmekamp
lørdag d. 20. juli - kl. 16.00
Blue Water Arena
Køb billet
logo vs logo