Førstehold

U17 optakt: Brøndby IF – EfB

Esbjergs U17-talenter drager lørdag morgen mod Sjælland, hvor de blågule fra Brøndby IF venter. Jerry Lucena håber på, at spillerne kan finde tilbage til deres gode stime og slutte sæsonen godt af.

U17 Ligaen er i den afgørende fase, hvor der kun venter to kampe for esbjergenserne. Den første kamp af to bliver lørdag, når Brøndby IF står som værter på Brøndby Stadion.
EfB’erne har ikke været i kamp i ligaen i to uger og måtte senest lide et 2-0 nederlag mod Vejle Boldklub, der endte en ellers god stime. Jerry Lucena og det unge U17-mandskab vil derfor forsøge at slutte sæsonen godt af og få sig nogle point mod henholdsvis Brøndby IF og Randers Freja FC.
Lørdagens værter ligger lige over EfB i tabellen på ligaens 8. plads, der foruden EfB mangler Lyngby. EfB vandt det omvendte opgør 4-3, hvor Denis Catovic stod for en sand perle. Dermed venter et revanchesultent mandskab, når dommeren fløjter opgøret i gang klokken 15.15.
Jerry Lucena håber på, at spillerne har fået rystet Vejle-kampen af sig og dermed kan få et godt resultat med hjem fra det sjællandske.
– Vi har to kampe tilbage, hvor vi selvfølgelig vil prøve på, at slutte godt af. Vi har egentlig haft et godt tag på Brøndby, når vi har mødt dem på hjemmebane, men det bliver anderledes i morgen. Det er et svært sted at spille for U17 og der venter et godt Brøndby-mandskab, der også tæller et par landsholdsspillere. Forhåbentligt er Vejle-kampen rystet af os så vi dermed kan finde tilbage til den gode stime, og så tror jeg på, at vi nok skal få et godt resultat. Vi tror på egne evner og vi spiller naturligvis bedst, når vi spiller vores eget spil. Det skal vi derfor prøve på i morgen, slutter Jerry Lucena, der noterer sig en lang tur for U17-drengene, der samtidig giver noget ventetid, da U19 spiller deres opgør først.


Kamptidspunkt: Lørdag den 9. juni klokken 15.15
Spillested:
Brøndby Stadion

Næste Hjemmekamp
lørdag d. 20. juli - kl. 16.00
Blue Water Arena
Køb billet
logo vs logo