Førstehold

U17 optakt: EfB – AaB

Der venter endnu en svær opgave for EfB’s U17-talenter, når AaB gæster Esbjerg Idrætspark fredag. Jerry Lucena håber på, at drengene kan følge op på den gode indsats mod FCK.

U17-talenterne fik senest et flot resultat mod U17 Ligaens førerhold FC København, da drengene spillede 1-1 hjemme på Esbjerg Idrætspark. Næste opgave bliver også på hjemmebane, hvor det nordjyske hold AaB venter. Aalborgenserne ligger i den gode ende af tabellen og kommer fra en sejr mod Haderslev i seneste runde.
Det har dog været en anderledes optakt denne uge for EfB’s unge drenge, da meget fokus blandt spillerne samtidig har været rettet mod torsdagens finale i Skolefodbold. Her vandt Vitaskolen Bohr fra Esbjerg nemlig 5-0 mod Hedegårdsskolen, hvor størstedelen af torsdagens vinderhold også spiller sammen til dagligt på EfB U17.
Jerry Lucena håber på, at drengene kan følge op på en god præstation mod FCK samt torsdagens finalesejr med Vitaskolen.
– Det bliver endnu en stor mundfuld mod AaB, for det er et rigtigt godt U17-mandskab med mange 2. års spillere. De er gode fysisk og dermed også gode i de interne dueller, der vil komme i opgøret. Vi skal levere samme indsats som vi viste mod FCK for at få et resultat, men eftersom mange af drengene netop har spillet finale i Skolefodbold, så er vi klar over at det bliver svært. Det har været en anderledes optakt, så det bliver spændende at se, om vi kan følge op på det hele, siger Jerry Lucena.


Kamptidspunkt: Fredag den 27. april klokken 12.00
Spillested:
Esbjerg Idrætspark

Næste Hjemmekamp
søndag d. 4. august - kl. 14.00
Blue Water Arena
Køb billet
logo - logo