Førstehold

U17 optakt: EfB – HB Køge

Jerry Lucena og U17 får lørdag besøg af HB Køge, og cheftræneren håber på, at kampbilledet bliver det samme, som det var tilfældet i det omvendte opgør. Her vandt EfB-talenterne nemlig 6-0.

Forårets anden kamp i U17 Ligaen fløjtes lørdag op, når HB Køge kigger forbi Vestjylland. U17-drengene spillede yderligere en pokalkamp onsdag aften, hvor holdet vandt hele 8-0 mod Kolding B, og det skal gerne fortsætte lørdag.
HB Køge er et af de få hold, der ligger under EfB U17 i tabellen, og derfor mener Jerry Lucena, at holdet skal have de tre point.
– Det man kan frygte som træner, når man møder et bundhold er, at drengene tager for let på det, men vi skal have de tre point mod Køge. Efter sejren i onsdags, hvor vi klart var det bedste hold, så skal vi ud at vise, at vi også er det i morgen ved at sætte et højere niveau, fortæller cheftræneren.
Vestjyderne vandt 6-0 i det omvendte opgør, og Lucena håber at spillerne viser samme udtryk når fløjten lyder lørdag eftermiddag.
– Vi vandt 6-0 i det omvendte opgør, og jeg vil gerne se samme udtryk igen i morgen. Det bliver en kamp hvor vi skal være i boldbesiddelse, og vise at vi kan dominere med bolden. Derudover skal vi skabe en masse chancer i det offensive, og få tanket selvtillid. Der kommer vigtige kampe i den nærmeste fremtid, hvor vi skal være stærke. Vi trænger til at vinde fodboldkampe, slutter Jerry Lucena.
Kampstart: Kl. 14.15
Spillested:
Esbjerg Kunstgræsbane

Næste Hjemmekamp
lørdag d. 20. juli - kl. 16.00
Blue Water Arena
Køb billet
logo - logo