Førstehold

U17 optakt: EfB – Randers Freja FC

Sæsonen lakker for alvor mod enden for Jerry Lucenas U17-knægte, og det sidste fløjt lyder da også lørdag eftermiddag for denne omgang, når Randers Freja gæster Esbjerg Idrætspark.

U17 Ligaen udfører den 26. spillerunde i den kommende weekend, hvilket også betyder, at de fjorten hold dermed spiller deres sidste kamp i denne sæson. Jerry Lucena og U17-talenterne håber på, at kunne slutte sæsonen godt af, hvor samme spilhumør skal findes frem, som det var tilfældet i den flotte 4-1 sejr over Brøndby senest.
EfB står fast på ligaens 9. plads, mens Randers Freja er tre placeringer længere nede. Lørdagens opgør er uden betydning tabelmæssigt for de to mandskaber, der begge har fundet sin sluttelige placering, men derfor vil der alligevel blive gået til stålet, når kampen fløjtes op klokken 11.00.
U17-cheftræneren påtager sig da også favoritrollen forud for matchen, der har revanche til gode fra det omvendte opgør.
– Vi vil selvfølgelig gerne slutte ordentligt af, og hive en sidste sejr hjem til de, som tager næste step og samtidig sørge for, at de der forbliver U17 også har en god fornemmelse forud for den kommende sæson. Det er som sagt sidste kamp i U17 for nogle spillere, og det skal de også huske at nyde. Jeg ser os som favoritter for vi har haft et godt forløb i den seneste periode, hvis vi kigger bort fra Vejle-kampen. Vi skal slå Randers og dermed tage sæsonens sidste tre point, slutter Jerry Lucena.


Kamptidspunkt: Lørdag den 16. juni klokken 11.00
Spillested:
Esbjerg Idrætspark

Næste Hjemmekamp
lørdag d. 20. juli - kl. 16.00
Blue Water Arena
Køb billet
logo vs logo