Førstehold

U17 optakt: EfB – Silkeborg

Lørdag skal Jerry Lucena og U17-talenterne igen i aktion i ligaen, hvor Silkeborg tager turen til Vestjylland for anden gang denne uge. De to hold mødtes nemlig for nyligt i DBU Jylland Pokalen, hvor EfB løb med sejren.

U17-afdelingen avancerede tirsdag aften i DBU Jylland Pokalen, da talenterne slog Silkeborg, og er dermed i dette års semifinale. Netop Silkeborg står nu som modstanderen i U17 Ligaen lørdag eftermiddag hjemme på Esbjerg Kunstgræsbane.
Silkeborg ligger inden opgøret på ligaens 12. plads, og har fem point op til EfB, der befinder sig på 9. pladsen. U17-cheftræneren, Jerry Lucena, ser frem til kampen, og forventer en tæt og spændende kamp, der dog gerne skulle ende ud i tre point.
– Det bliver selvfølgelig en anderledes kamp end pokalkampen i tirsdags, hvor begge hold så anderledes ud, end det der bliver stillet med i morgen. De er hævntørstige, så jeg forventer en tæt og spændende kamp, som det altid er mod Silkeborg, fortæller Jerry Lucena, der glæder sig over den fremgang holdet viser, med tanke på det nye system.
– Vi bliver bedre i det nye system, både defensivt og især offensivt ser det rigtig lovende ud. Vi lægger på hele tiden, og det glæder mig hver gang at se, hvordan vi udvikler os. Vi lærer dog også, hvor vi skal forbedre os, og det prøver vi selvfølgelig at arbejde med. Vi har Rejnhold med i truppen, eftersom U19 ikke spiller i weekenden, så det bliver spændende at se offensiven i morgen. Vi skal gerne have de tre point, for vi spiller hjemme og er inde i en god stime, slutter U17-cheftræneren.
 


Kampstart: Lørdag den 24. marts klokken 14.00
Spillested: Esbjerg Kunstgræsbane
Truppen
1. Alexander Kostow
16. Nicolai Vistisen
2. Patrick Tjørnelund
3. Frederik Hummelgaard
4. Tobias Stagaard
5. Mikkel Aaen
6. Mirza Husic
7. Mads Zaar
8. Frederik Sørensen
9. Rasmus Rejnhold
10. Jeppe Paulsen
11. Mads Borchers
12. Arthur Løvgren
13. Christian Hassing
14. René Holst
15. Christoffer Stryhn
17. Marcus Hansen
18. Carl Christian Tippings
19. Magnus Sandfeld
20. Anders Akselsen
21. Andreas Lausen
22. Denis Catovic
23. Kasper Høj

Næste Hjemmekamp
fredag d. 31. maj - kl. 19.00
Blue Water Arena
Køb billet
logo vs logo