Førstehold

U17 optakt: EfB – Silkeborg

Jerry Lucena og U17 spiller tirsdag aften kvartfinalen i DBU Jylland Pokalen, når Silkeborg tager turen til Vestjylland.

I 4. runde af DBU Jylland Pokalen udraderede EfB’s U17-talenter Kolding B med hele 8-0, og avancerede derfor til kvartfinalen. Her venter Silkeborg, som ikke er et ukendt mandskab for de vestjyske talenter, der til daglig spiller i U17 Ligaen.
De to hold krydsede klinger i ligaen tilbage i november, hvor Silkeborg løb med en smal sejr på JYSK Park. Det omvendte opgør spilles faktisk allerede på lørdag, og derfor mødes de to hold altså kort efter hinanden.
U17-cheftræner, Jerry Lucena, glæder sig til pokalkampen, hvor nye spillere kan få muligheden for, at vise sig frem.
– Vi møder Silkeborg to gange i streg, men pokalkampe er altid anderledes, for her kan alt ske. Vi går selvfølgelig ind for at vinde, og avancere til semifinalen, men det handler også om det udviklingsmæssige, både for den enkelte spiller, men også for hele holdet. Nye spillere får chancen for at vise, hvor tæt de egentlig er på startopstillingen, så det er altid positivt. Vi skal sørge for, at være med i kampen resultatmæssigt, og så gå efter at komme videre, fortæller Jerry Lucena.
De øvrige kampe i årets kvartfinaler er FC Fredericia – AC Horsens, IF Lyseng – FK Viborg og Svenstrup-Godthåb IF – FC Midtjylland.


Kampstart: 18.00, tirsdag den 20. marts
Spillested:
Bramming GI-E Kunstgræsbane
Truppen
1. Alexander Kostow
16. Nicolai Vistisen
2. Patrick Tjørnelund
3. Frederik Hummelgaard
4. Tobias Stagaard
5. Mikkel Aaen
6. Mirza Husic
7. Mads Zaar
8. Frederik Sørensen
10. Jeppe Paulsen
11. Mads Borchers
12. Arthur Løvgren
13. Christian Hassing
14. René Holst
15. Christoffer Stryhn
17. Marcus Hansen
18. Carl Christian Tippings
19. Magnus Sandfeld
20. Anders Akselsen
21. Andreas Lausen
22. Denis Catovic
23. Kasper Høj

Næste Hjemmekamp
fredag d. 31. maj - kl. 19.00
Blue Water Arena
Køb billet
logo vs logo