Førstehold

U17-Optakt: OB – EfB

Der kunne meget vel vente et intenst opgør for Jerry Lucenas tropper, når EfB åbner foråret i U17-Ligaen mod OB.

Der var masser af tænding på, da EfB og OB i efteråret spillede 2-2 i det første indbyrdes opgør, som både på en fremragende saksesparksscoring af Mads Borchers og et par røde kort. Derfor forventer træner Jerry Lucena også, at der igen kommer smæk på, når de to klubber krydser klinger i forårets første turneringskamp.
– På en god dag kan vi godt gøre noget ved dem, men det er ligesom os en traditionsrig klub, der i mange år har været dygtige på ungdomssiden. De kommer med stor fysik og et stramt system, så det er en god modstander, siger Jerry Lucena, der har set sit mandskab udvikle sig henover sæsonen.
– Det er ingen hemmelighed, at det er en ung trup med mange førsteårsspillere, men de er blevet dygtigere, som turneringen er skredet frem, og jeg håber, at de viser, at de har lært en masse. Drengene er blevet mere bevidste om vores nye system, som de også er blevet tryggere i, men nu går det løs, og det er altid sjovt at se, hvordan de agerer, når nu det er i turneringen. Jeg er spændt, men også fortrøstningsfuld, fordi pilen peger i den rigtige retning.


Kampstart: Kl. 15:15
Spillested: OB, Ådalen

Næste Hjemmekamp
fredag d. 26. april - kl. 19.00
Blue Water Arena
Køb billet
logo vs logo