Førstehold

U17-optakt: St. Pauli – EfB

Som U19-holdet rejser U17-holdet i dag til Tyskland og møder St. Pauli. En type modstander, som man ikke lige møder til dagligt og det glæder U17-træner Jerry Lucena sig til.

– Det er et rigtig godt U17-holdet, der til dagligt spiller i U17-Bundesligaen, hvor de i øjeblikket ligger nummer fem i deres region, en række der i øjeblikket føres af storklubben, Borussia Dortmund. Vi skal være gode som hold, og vi bliver uden tvivl testet med farer for at blive blæst ud af banen, men vi klar til at tage kampen op siger U17-træner, Jerry Lucena.
Om små 20 dage skyder U17-holdet sæsonen i gang igen, og Jerry Lucena ser det her, som en spændende mulighed i forberedelserne mod en god start på foråret for holdet, hvor han kan få testet bredden i truppen.
– Der ny flere spillere der får chancen pga. fravær fra nogle af de faste, som enten skal spille for U19 eller er med seniorholdet på træningslejren i Spanien. Så jeg håber at se spillerne der ligger i periferien af startopstillingen vise mig, at de klar hvis der bliver brug for dem, eller måske endda overbevise mig om, at de er kommet tættere på start-elleveren end før siger U17-træner, Jerry Lucena.
Kampstart: Kl. 18:00
Spillested: St. Pauli’s træningsanlæg, Langenhorst 6, 22453 Hamburg.
Truppen:
1. Alexander Kostow
16. Nicolai Vistisen
2. Patrick Tjørnelund
3. Frederik Humle
6. Mirza Husic
8. Frederik Sørensen
12. Arthur Løvgren
13. Christian Hassing
14. René Holst
15. Christoffer Stryhn
17. Marcus Hansen
18. Carl-Christian Tipppings
19. Sandfeld
20. Anders Akselsen
21. Andreas Lausen
22. Denis Catovic
U17-holdet sparker lige som U19-holdet sæsonen i gang den 3. marts, hvor de skal til Ådalen i Odense og møde OB.

Næste Hjemmekamp
torsdag d. 18. april - kl. 19.00
Blue Water Arena
Køb billet
logo vs logo