Førstehold

U17 optakt: Vejle – EfB

Jerry Lucena og U17-holdet drager lørdag mod Vejle, forud for den sidste træningskamp dette forår. Næste weekend gælder det nemlig forpremieren i U17 Ligaen på udebane mod OB.

Om præcis otte dage skal U17 for alvor i gang, når ligaen igen starter for EfB’s unge talenter. Inden da venter dog den sidste træningskamp, når Vejle lørdag byder esbjergenserne velkommen.

Jerry Lucena glæder sig til, at komme i gang med sæsonen igen, hvor det nye system, der er implementeret for alvor skal testes og stå sin prøve.

– Vi spiller den sidste træningskamp mod Vejle, hvor vi fortsat skal øve os i det nye system vi har indført, så det bliver spændende, at se. Vi øver meget på, at turde spille, især hvad angår possession. Vi skal holde tålmodigheden, og vente på mulighederne og huske på, at spillet ikke altid behøver være for direkte, fortæller cheftræneren.

Lucena er klar over, at han ikke har den samme trup til rådighed til hver kamp, og spillermaterialet derfor varierer meget. Han glæder sig dog over, at Mads Zaar, Jeppe Paulsen og Mads Borchers nu er til rådighed på samme tid.

– Vi spiller for første gang med den front-trio, som jeg fra starten af sæsonen egentlig troede, at jeg havde til rådighed, da de er med i morgendagens kamp. Borchers, Zaar og Paulsen er de tre forreste i formationen, så det bliver spændende. Vi glæder os til kampen, slutter Jerry Lucena.

Kampstart: 12.00

Spillested: Vejle Idrætsefterskole

Truppen:
1. Alexander Kostow
16. Nicolai Vistisen
2. Patrick Tjørnelund
3. Frederik Hummelgaard
4. Kasper Høj
6. Mirza Husic
7. Mads Zaar
10. Jeppe Paulsen
11. Mads Borchers
12. Athur Løvgren
14. René Holst
15. Christoffer Stryhn
17. Marcus Hansen
19. Magnus Sandfeld
20. Andreas Akselsen
21. Andreas Lausen

Næste Hjemmekamp
fredag d. 31. maj - kl. 19.00
Blue Water Arena
Køb billet
logo vs logo