U17-remis efter overtidsscoring

U17-drengene spillede 2-2 mod OB på Kunstgræsbanen i Esbjerg efter sen scoring fra hjemmeholdet. Rasmus Madsen og Tobias Stagaard på måltavlen for EfB.

Dagens kamp på Gl. Vardevej startede på værst tænkelige måde for Jerry Lucenas U17-mandskab, der skulle forsøge at følge op på den flotte sejr mod FC Midtjylland i onsdags. Der gik nemlig ikke mere end to minutter før OB kunne notere sig for en scoring, da Luca Kjerrumgaard gjorde det til 1-0 til gæsternes fordel.
Esbjerg-mandskabet reagerede dog fint trods den tidlige scoring, hvor de blå-hvide fik kæmpet sig tilbage i opgøret, hvis der kigges på spil og chancer. EfB havde nemlig overtaget den resterende del af første halvleg, men den offensive skarphed manglede lige det sidste, og derfor kunne OB gå til pause med en smal føring.
I anden halvleg blev det en mere åben affære, der var præget af mange dueller på banens midte, hvor EfB ikke kunne fastholde overtaget fra første halvleg. Spillet bølgede frem og tilbage, og ingen af de to mandskaber, formåede for alvor at sidde tæt i duellerne, men med små tyve minutters tid tilbage af opgøret, faldt udligningen så. Indskifteren, Rasmus Madsen, sparkede den ind fra en lidt atypisk vinkel til 1-1 og så var der altså alt at spille for igen på kunstgræsset i Esbjerg.
1-1-resultatet fik dog ikke lov at stå længe på lystavlen, for allerede i det efterfølgende angreb, så bragte udeholdet sig altså foran igen. Valdemar Kwasniak sparkede den ind bag Esbjerg-keeperen, Nicolai Vistisen, og det var noget af en kold spand vand i hovedet på Jerry Lucenas mandskab.
Med et kvarter tilbage, så fortsatte duelspillet og det blev da også lidt for voldsomt for én af OB-spillerne. Lasse Skøtt modtog nemlig sin anden advarsel i kampen og måtte derfor forlade banen ti minutter før tid, hvilket gav Esbjerg fordelen i den resterende del af matchen.
Jerry Lucena smed alt frem mod slutningen og det gav pote, da uret havde rundet de 90 minutter. Efter et flot angreb i Esbjergs venstre side, smed Denis Catovic et indlæg i boksen, hvor Tobias Stagaard, der var blevet dirigeret frem af Esbjerg-cheftræneren, steg op og headede den i kassen til slutresultatet 2-2.
– Vi spiller egentlig en rigtig fin første halvleg, som jeg gerne vil rose drengene for, og også det, at de bliver ved med at tro på det, selvom anden halvleg bliver en lidt rodet affære. Vi er selvfølgelig glad for pointet efter en sen scoring fra Stagaard, fortæller Jerry Lucena.

Resultat
EfB U17 – OB  U17 2-2 (0-1)

Målscorere
2′ 0-1 Luca Kjerrumgaard
73′ 1-1 Rasmus Madsen
74′ 1-2 Valdemar Kwasniak
90′ 2-2 Tobias Stagaard
Udvisning
81′ Lasse Skøtt (to gule kort)
Indskiftninger
67′ Rasmus Madsen (Marcus Kristensen)
84′ Anders Akselsen (Marcus Hansen)