Førstehold

U17 skal til Silkeborg

EfB U17 spillede senest uafgjort mod Vejle, hvor Rasmus Rejnhold endnu engang fik scoret. Næste opgave gælder Silkeborg.

Jerry Lucenas spillere har ikke tabt i to kampe, og lørdag skal holdet forsøge at gøre det til tre. Pilen peger i den rigtige retning, og Jerry Lucena hæfter sig ved, at den defensive organisation er blevet forbedret.
Lørdagens værter vandt seneste kamp ude over OB, og derfor rykkede Silkeborg fra ligaens sidste plads til 12. plads.
– Som jeg altid siger, bliver det spændende. Vi er et ungt hold, hvor nye har skulle tage over, hvilket jeg synes de har klaret rigtig godt. Vi er blevet udfordret, da vi må undvære Zaar og Rejnhold, som er med U19, men jeg har stor tiltro til, at vi kan få point med fra Silkeborg. Vi skal arbejde videre med organisationen, og vores base. Defensivt skal vi stå godt, og så skal der nok komme chancer i modsatte ende, slutter Jerry Lucena.
Cheftræneren må undvære to formstærke spillere, i form af Mads Zaar og Rasmus Rejnhold, som er med U19 i Göteborg til de Skandinaviske Mesterskaber. Det har i stedet givet plads til U15-spilleren Andreas Troelsen, som er udtaget til lørdagens trup.
Kampen spilles lørdag klokken 13.00 i Silkeborg på JYSK Park.

Truppen:
1. Alexander Kostow
2. Patrick Tjørnelund
3. Frederik Hummelsgaard
4. Tobias Stagaard
5. Mikkel Aaen
6. Anders Akselsen
7. Andreas Troelsen
11. Mads Borchers
14. René Holst Andersen
15. Christoffer Stryhn
18. Christian Tippings
19. Magnus Sandfeld
21. Andreas Lausen
22. Denis Catovic

Næste Hjemmekamp
lørdag d. 20. juli - kl. 16.00
Blue Water Arena
Køb billet
logo vs logo