Førstehold

U17 skal vise niveauet mod Brøndby IF

U17 har fundet basen og er uden nederlag i tre kampe. Lørdag skal holdet bevise, at de kan spille lige op med et af topholdene når Brøndby IF kommer på besøg.

Jerry Lucena er, med god grund, glad for det spil U17-drengene har vist i de seneste kampe. To sejre over Haderslev og Silkeborg, og en uafgjort mod Vejle er det blevet til, og basen er ved at være implementeret. På lørdag kommer U17 for alvor på arbejde, og skal prøve niveauet af mod topholdet Brøndby IF.
– Det bliver selvfølgelig en svær kamp mod et af topholdene. De har en rigtig stærk trup hvor mange af dem er involveret på U-landshold. Efter tre kampe mod hold fra ligaens midte og nedefter, skal vi nu se om vi har bevæget os op på et niveau til at konkurrere mod hold som Brøndby, fortæller Jerry Lucena.
Gæsterne ligger i øjeblikket på en delt 2. plads, og kan med en sejr spille sig forbi, ligaens førerhold, AGF. Brøndby har kun tabt én kamp ud af ti mulige, da de blev sendt tilbage til Sjælland med et 5-0 nederlag til AaB.
U17-cheftræneren håber på, at holdet kan fastholde den gode stime de er i, og holder fortsat fokussen mod den defensive del.
– Vi skal vise de samme dyder som tilfældet har været mod Haderslev, Vejle og Silkeborg. Den gode defensive base skal fastholdes og vi skal hele tiden investere i løb for hinanden – det er dét der skal til mod Brøndby. Som jeg har sagt før, skal chancerne nok komme og så skal vi være klar til at udnytte dem. Vores base er forbedret og vi bevæger os stadig i den rigtige retning, slutter Jerry Lucena, som igen råder over Mads Zaar til lørdagens kamp.
Kampen spilles lørdag klokken 14.15 på Esbjerg Kunstgræsbane.

Truppen:
1. Alexander Kostow
2. Patrick Tjørnelund
3. Frederik Hummelsgaard
4. Tobias Stagaard
5. Mikkel Aaen
6. Anders Akselsen
7. Mads Zaar
11. Mads Borchers
14. René Holst
15. Christoffer Stryhn
18. Christian Tippings
19. Magnus Sandfeld
21. Andreas Lausen
22. Denis Catovic

 

Næste Hjemmekamp
fredag d. 31. maj - kl. 19.00
Blue Water Arena
Køb billet
logo vs logo