U17 spillede 3-3 med Lyngby

Det lignede længe tre point til Esbjerg fB i U17 Ligaen lørdag, men en sen udligning til 3-3 gjorde, at holdet måtte tage til takke med et enkelt.

Esbjerg fB’s U17-hold spillede lørdag eftermiddag på hjemmebane 3-3 med Lyngby BK i en hæsblæsende affære, hvor gæsterne udlignede sent.

Ved uafgjort i rækken går kampen direkte til straffesparkskonkurrence, hvor det vindende hold tjener et yderligere point. Denne duel slap Lyngby bedst fra.

Cheftræner Jerry Lucena var efter opgøret overordnet tilfreds med indsatsen:

– Jeg vil gerne rose holdet for den gode indstilling, som der ikke var en finger at sætte på. Jeg synes, vi gjorde mange ting rigtigt, og derfor er jeg naturligvis ærgerlig på særligt spillernes vegne over, at vi ikke fik sejren. Vi fik to straffespark imod os, og det er sådan det er, men særligt det sidste gjorde ondt. Det slår os dog ikke ud, og vi er klar til at kæmpe videre i næste runde igen.

Esbjerg fB – Lyngby BK 3-3 (2-1)

35′ 1-0 Niclas Vestby
36′ 1-1 Malte Flindtholt (straffespark)
39′ 2-1 Magnus Melstrup
48′ 2-2 Michael Opoku
58′ 3-2 Niclas Vestby
89′ 3-3 Theis Aarøe (straffespark)

21 Jacob Jensen

46′ Mads Svane (Jacob Jensen)
59′ Gustav Langelund (Phun Mang)
59′ Niklas Catton (Joakim Brandgaard)
88′ Adin Cehobasic (Niclas Vestby)