Førstehold

U17 tabte målrig kamp

Esbjerg fB U17 fik ikke point i lørdagens opgør mod Silkeborg IF på eget græs trods en lovende start, da gæsterne fra Silkeborg trak det længste strå og vandt med 4-2. Noah Leveaux blev dobbelt målscorer for de blå-hvide.

Jerry Lucenas elleve udvalgte kom ellers fint fra land i opgøret mod Silkeborg, og holdet klædt i blåt og hvidt bragte sig således foran 1-0 på fint opspil fra Gustav Jensen. Han fandt fremadstormende Noah Leveaux i feltet, der krydrede sin første start på U17-mandskabet ved at åbne for målscoringen.
Blot fem minutter efter udlignede Silkeborg dog – og det var på en lidt ærgerlig måde for hjemmeholdet. EfB-keeper Emil Jørgensen fik kort forinden et vrid i armen som ikke var helt klar til at stoppe et skud fra distancen, og han måtte således også lade sig udskifte efter scoringen. Idet EfB uheldigvis ikke havde en reservekeeper med på bænken, var Lucena nødsaget til at sætte en markspiller på en uvant position som målmand.
Trods et par gode muligheder til angriber Lasse Lauridsen, der kunne have gjort det til både 2-1 og 3-1, blev det ved stillingen 1-1, da pausefløjtet lød.
Anden halvleg var knap sat i gang før Silkeborg satte kurs mod sejren med føringsmålet til 2-1, da Jonathan Lind var alene med den vikarierende keeper, og han kunne uden de store problemer sparke den i nettet.
Esbjerg-mandskabet var hurtige til at svare igen, og det var atter engang duoen Gustav Jensen og Noah Leveaux som udfordrede udeholdets defensiv. Jensen påtog sig rollen som assistmager, mens Leveuax let kunne score for anden gang i kampen til 2-2.
Med balance i målscoringen og udsigter til et brugbart resultat, så var det desværre Silkeborg der viste den nødvendige skarphed i offensiven, som EfB’erne desværre ikke helt formåede at finde frem. Det blev således både 3-2 og 4-2 til udeholdet, som blev kampens slutresultat.
– Vi er selvfølgelig ærgerlig over, at vi ikke hentede et resultat, for der var mere i det for os. Overordnet set, så er jeg dog meget tilfreds med indstillingen og det faktum, at vi fik rettet op på vores seneste indsats. Det var de dyder, som EfB skal vise og drengene tacklede det på den helt rette måde. Jeg vil også gerne rose Gustav og Noah, der stod bag vores mål. De spillede begge en god kamp og viste god reklame for sig selv, fortæller U17-cheftræner, Jerry Lucena.


Resultat
Esbjerg fB U17 – Silkeborg IF U17 2-4 (1-1)
Målscorere
23′ 1-0 Noah Leveaux
28′ 1-1 Alexander Magnus Busch
46′ 1-2 Jonathan Lind
52′ 2-2 Noah Leveaux
68′ 2-3 Lasse Kaihøj
73′ 2-4 Magnus Bøttker
Startopstilling
16. Emil Jørgensen
2. Oliver Svendsen
5. Malthe Nielsen
6. Andreas Troelsen
8. Marcus Kristensen
10. Kristian Sebastian Iversen
12. Malthe Kilmark
13. Frederik Brinck Ehrhorn
15. Noah Leveaux
19. Gustav Jensen
22. Malthe Kristensen
Indskiftninger
32′ Lasse Lauridsen (Emil Jørgensen)
77′ Mathias Lønne (Frederik Brinck Ehrhorn)
77′ Vinh The Van (Gustav Jensen)

Næste Hjemmekamp
fredag d. 31. maj - kl. 19.00
Blue Water Arena
Køb billet
logo vs logo