U17 vandt målrig affære mod FCK

Esbjerg fB’s U17-mandskab viste mandag god moral, da det lykkedes holdet at slå rækkens førerhold FC København med 4-3 efter at have bagude to gange.

U17-holdet fra Esbjerg fB åbnede 2021 med en sejr, da det lykkedes holdet at besejre FC København med 4-3. Indskiftede Nicolas Zøhner scorede det afgørende mål ni minutter før tid, og kronede dermed en god holdindsats af. EfB blev således det første hold i sæsonen til at tilføje københavnerne et nederlag.

Cheftræner Jerry Lucena var efter kampen naturligvis glad for resultatet, men fremhævede særligt præstationen.

– Det var en rigtig god EfB-præstation, hvor vi viste, at man kan komme langt med hårdt arbejde og en god hold-mentalitet. Vi viste en stærk vilje hele vejen igennem, og selvom vi var bagude to gange, så troede vi på det, og det fortjener drengene stor ros for. Når man møder det bedste hold i Danmark, skal alle steppe op for at lave et godt resultat, hvilket vi gjorde. Det var en rigtig fed sejr, og udviklingsmæssigt gav det os meget også, så det lover godt for de kommende turneringskampe. Når det så er sagt, er det ekstremt vigtigt, at vi kan følge præstationen op og ikke leverer dårligt næste gang, for så er en sejr mod FCK ikke noget værd, fortæller han.

Esbjerg fB – FC København 4-3 (2-3)

11′ 1-0 Oscar Obel-Hall (straffespark)
35′ 1-1 Emil Rohd Schlichting
37′ 1-2 Emil Rohd Schlichting
42′ 2-2 Vinh The Van
44′ 2-3 Roony Bardghji
47′ 3-3 Nikolaj Lund
81′ 4-3 Nicolas Zøhner

19 Gustav Jensen

61′ Lasse Lauridsen (Vinh The Van)
69′ Nicolas Zøhner (Bendix Bennetzen)
73′ Sebastian Larsen (Magnus Meldstrup)