Akademi

U19: AGF-EfB 2-0

Efter fire sejre i træk måtte U19-holdet kapitulere mod AGF, der kom med stor fysik.

EfB kom til kampen mod AGF med et solidt afsæt, da de fire sidste opgaver var blevet løst med en sejr til følge, men det skulle hurtigt vise sig, at opgøret i Smilets by ikke skulle give anledning til mange grin.
– Fra starten mødte vi et hold, der rent fysisk satte sig på tingene. Det gælder for stort set hele første halvleg, og vi havde svært ved at spille os ind i kampen. Det er fuldt fortjent, at de kommer foran, da en AGF’er kommer højest på et indlæg, og selvom vi har enkelte muligheder, så er det dem, som sidder på det, forklarer U19-træner Lars Vind, som fik sat tingene bedre op efter pausen.
– Vi kommer ind i kampen i 2. halvleg, hvor vi kommer frem til mere, og vi har rent faktisk en god periode, hvor de så scorer til 2-0 efter et hjørnespark. Så er den kamp lidt lukket, selvom vi forsøger at komme tilbage og skaber flere chancer. Der mangler vi lidt koldblodighed, og vi må bare sige, at det ikke er ufortjent efter den 1. halvleg, selvom vi efterfølgende stod med fornemmelsen af, at vi godt kunne have stået med et point efter kampen.
Resultat:
Resultat: AGF – EfB 2-0
32: 1-0 Martinus Mandal
73: 2-0 Jakob Kiilerich
Startopstilling:
16. Mads Kikkenborg
4. Thor Kristiansen
6. David Easter
9. Patrick Egelund
10. Martin Egelund
14. Jonas Søgaard Mortensen
17. Lasse Hejl
18. Mirza Husic
19. Emil Ankersen
21. Oliver Nielsen
22. Rasmus Rejnhold
Udskiftere:
5. Jeppe Schultz
11. Mathias Holm
12. Jeppe Block Paulsen