Førstehold

U19: EfB – AaB 1-0

U19 vandt fredag 1-0 over AaB og fortsatte dermed den fornemme stime med fjerde sejr i træk.

AaB kan være meste tilfredse med første halvleg, hvor de kom frem til de største chancer, men de enkelte gange defensiven svigtede stod Mads Kikkenborg klar til at pille pynten af AaB-angriberne. EfB havde enkelte sporadiske chancer i første halvleg, men det blev aldrig rigtig farligt for den vestjyske offensiv.
– Vi har ramt en god stabilitet på det sidste, og det har givet os en god struktur i det defensive, samtidig med vi har en storspillende målmand for øjeblikket. Det giver en hvis ro til vores offensive profiler, og det hele går op i en højere enhed til sidst igen i dag, fortæller U19-cheftræneren, Lars Vind.
I anden halvleg var EfB bedst, og ændringer i pausen hos EfB, hvor Rasmus Rejnhold erstattede Mathias Holm var med til at give mere dybde på EfB-mandskabet, som derved gav mere plads til EfB’erne. Chancerne var der flere af efter pausen, dog stadig uden den helt store forløsning. Tættest på kom indskiftede Rasmus Rejnhold, der dog manglede skarpheden i det afgørende øjeblik.
Forløsning kom dog, efter bolden blev spillet frem mod Martin Egelund, der efter nogle et-to kombinationer med brormand, Patrick Egelund, spillede netop ham fri foran mål, og herfra kunne han sparke bolden i kassen til sejrsresultat for EfB på 1-0.
– Det lignede længe et uafgjort resultat, men at vores offensive kvaliteter, symboliseret i dag ved brødrene Egelund, giver os sejren til sidst er fantastisk. Der skal også nævnes, at den vinderkultur vi efterhånden har skabt på det her hold, som udtrykker sig i den koncentration og vilje vi har igennem kampen hele vejen rundt, er meget tilfredsstillende, slutter Lars Vind.


Resultat: EfB – AaB 1-0 (0-0)
Målscorer:
80’ 1-0 Patrick Egelund
Startopstilling:
16. Mads Kikkenborg
4. Thor Kristiansen
9. Patrick Egelund
10. Martin Egelund
11. Mathias Holm
13. Mikkel Søndergaard Jørgensen
15. Mikkel Nielsen
17. Lasse Hejl
18. Mirza Husic
19. Emil Ankersen
21. Oliver Nielsen
Udskiftere:
3. Simon Bækgård
12. Jeppe Block Paulsen
22. Rasmus Rejnhold

Næste Hjemmekamp
fredag d. 26. april - kl. 19.00
Blue Water Arena
Køb billet
logo vs logo