Førstehold

U19 i god position til de Skandinaviske Mesterskaber

Torsdag går turen mod Göteborg atter igen, hvor turneringen for de bedste Skandinaviske hold går ind i den afgørende fase. Lars Vind og U19-holdet er i en yderst skarp position, da en uafgjort mod FC København er nok til at spille sig i søndagens finale.  

Målsætningen inden turneringen var, ifølge Lars Vind, at man stadig havde noget at spille for når man nåede til sidste gruppekamp mod FC København. Den målsætning er nået med to sejre ud af to mulige over Elfsborg og Stabæk. Derfor kan U19-drengene nøjes med en uafgjort i fredagens kamp mod FC København og dermed spille sig i finalen.
Lars Vind glæder sig over de gode præstationer mod Elfsborg og Stabæk, og erkender at mulighederne selvfølgelig er gode. Dog mener han ikke, at holdet er favoritter til at gå hele vejen.
– Mulighederne er selvfølgelige gode, og vi har bragt os selv i en rigtig god position. Favoritten kan være FC Midtjylland fra den anden gruppe, men det er en intens turnering og alt kan ske. Alle ser hinanden spille og vi bor alle samme sted. Derfor er det nogle fede omgivelser i et sportsligt miljø. Der er lidt ekstra lir på, fortæller Lars Vind.
Efter fredagens sidste gruppekampe møder hver placering fra de to grupper hinanden i finalerunden, der løber af stablen søndag.
– FC København ville normalt være favoritter mod os, men i og med at det er en anderledes turnering så kan alt ske, som jeg også nævne tidligere. Det er et specielt stævne og det giver bare altid noget andet. Alt andet er lagt til side, og det kan føles lidt som pokalkampe. Vi har intet at tabe og alt at vinde, så det bliver en spændende weekend for os. Jeg synes vi har, både på den korte og lange bane, en rigtig god trup med en masse nuværende og fremtidige profiler i forhold til et U19-niveau, slutter cheftræneren Lars Vind, der sammen med resten af truppen træner torsdag morgen klokken 10.00 inden turen senere på dagen går mod Sverige.
Kampen mod FC København spilles klokken 17.00 fredag aften.

Gruppe A 
1. FC Midtjylland 4 point (+3)
2. IF Brommapojkarna 3 point (-1)
3. IFK Göteborg 2 point (0)
4. Viking FK 1 point (-2)
Gruppe B
1. Esbjerg fB 6 point (+4)
2. FC København 3 point (0)
3. IF Elfsborg 3 point (-1)
4. Stabaek 0 point (-3)
Livestream – Facebook
Ungdomsfotboll.se

Næste Hjemmekamp
søndag d. 4. august - kl. 14.00
Blue Water Arena
Køb billet
logo - logo