Førstehold

U19 holder fokus på AGF

På onsdag spiller EfB U19 det vigtige returopgør i UEFA Youth League, men Lars Vind slår fast at der forsøges at holde fuld fokus på weekendens kamp mod AGF. 

Lars Vind og U19-mandskabet har haft nogle anderledes uger på det seneste, hvor holdet har startet deres UEFA Youth League kampagne samtidig med den afbrudte kamp mod AaB, som blev spillet i tirsdags. Det har været et tæt program for drengene, hvor de to seneste kampe er blevet tabt.
Derfor retter cheftræner, Lars Vind, fuld fokus mod kampen på lørdag hvor AGF kommer på besøg. Gæsterne ligger i øjeblikket i toppen på ligaens 3. plads. Derfor forventes endnu en svær kamp, hvor holdet skal forsøge at finde deres vante spil og attitude frem igen.
– Det er vigtigt for os, at vi går ud og spiller en kamp hvor vi kan være tilfredse med vores attitude og spil, specielt forud for returkampen mod KäPa. Selvom resultatet selvfølgelig også er vigtigt, kommer det i øjeblikket i anden række. Vi ved, at AGF er et godt hold, og er forsvarende mestre i U17-rækken, hvor mange af de spillere nu gør sig på det nuværende U19-hold, siger Lars Vind.
Lars Vind har rettet meget fokus mod, at finde tilbage til den basale attitude, som ungdomsholdene i EfB generelt besidder. For det har manglet på det seneste, ifølge cheftræneren.
– Det er rigtigt, at vi skal finde attituden tilbage, som vi har vist, især i sidste sæson men også i starten af denne. Det skal gerne give den effekt, at vi først og fremmest skal turde at have bolden og turde bringe fart i vores spil og bruge det på sidste tredjedel af banen. Det er vigtigt at vi, i vores pres viser mere løbevillighed, end vi gjorde i Aalborg. Hvis vi kan finde tilbage til det, forventer jeg en tæt kamp – vigtigst af alt, er det at vi ikke ligger os ned uden kamp, slutter cheftræner Lars Vind.
Lars Vind må til lørdagens opgør undvære Jonas Mortensen, som er karantæneramt.
Kampen spilles lørdag klokken 12.00 på Esbjerg Kunstgræsbane.
Husk i øvrigt EfB U19’s vigtige returopgør i UEFA Youth League, mod KäPa. Kampen spilles på Blue Water Arena på onsdag klokken 14.00. Der er gratis adgang for alle.

Truppen:
1. William Burgaard
16. Mads Kikkenborg
3. Simon Bækgaard
4. Thor Kristiansen
5. Jeppe Schultz
6. David Easter
7. Mads Larsen
8. Søren Ilsøe
9. Patrick Egelund
10. Martin Egelund
11. Mathias Holm
12. Deniz Korkmaz
14. Oliver Olsen
19. Emil Ankersen
20. Jacob Lønne
21. Oliver Nielsen

Næste Hjemmekamp
fredag d. 26. april - kl. 19.00
Blue Water Arena
Køb billet
logo vs logo