Akademi

U19-holdet fik guld i Holland

[vc_row css_animation=”” row_type=”row” use_row_as_full_screen_section=”no” type=”full_width” angled_section=”no” text_align=”left” background_image_as_pattern=”without_pattern”][vc_column][vc_column_text]

Esbjerg fB’s U19-mandskab deltog i weekenden i en mini-turnering i Dordrecht i Holland. Holdet vandt alle fem kampe, og kunne derfor tage hjem til Esbjerg med et sæt guldmedaljer.

Fem sejre i fem kampe var nok til et sæt guldmedaljer til Esbjerg fB’s U19-hold i weekenden i Dordrecht i Holland. Kampene blev afviklet med halvlege á 25 minutters varighed.
Lørdag mødte EfB først hjemmeholdet Dordrecht, som blev slået med 4-0 på et hattrick af Rasmus Rejnhold og et mål af nytilkomne Adis Murati, inden belgiske Club Brügge blev nedlagt efter en scoring af Jonas Mortensen. Senere samme dag stod engelske Nottingham Forest for skud, og på et selvmål og to fuldtræffere af Rejnhold hev det unge EfB-mandskab den tredje sejr i land.
Søndag formiddag stod amerikanske Falcon Soccer Academy Seattle på programmet, og Mads Zaar og Adis Murati sikrede en smal 2-1-sejr, og dermed var en finaleplads om eftermiddagen sikret.
Her ventede FC Helsingør, som besejrede Ipswich Town i den anden semifinale, og med en scoring på straffespark kunne Rasmus Rejnhold sikre en 1-0-sejr.
EfB’s midtbanespiller Jeppe Paulsen blev efterfølgende kåret som turneringens bedste på sin plads.
[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row css_animation=”” row_type=”row” use_row_as_full_screen_section=”no” type=”full_width” angled_section=”no” text_align=”left” background_image_as_pattern=”without_pattern”][vc_column][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row][vc_row css_animation=”” row_type=”row” use_row_as_full_screen_section=”no” type=”full_width” angled_section=”no” text_align=”left” background_image_as_pattern=”without_pattern”][vc_column][vc_single_image image=”16807″ img_size=”full” qode_css_animation=””][/vc_column][/vc_row]