Førstehold

U19 i Gøteborg: Afgørende kamp mod Elfsborg

Esbjerg fB U19 sætter torsdag kursen mod Gøteborg forud for tredje og sidste gruppekamp til de skandinaviske mesterskaber i morgen, fredag. Kampen mod svenske Elfsborg bliver således også en gruppefinale, inden placeringskampene afvikles på søndag.

EfB-mandskabet sikrede sig et fornemt udgangspunkt til de skandinaviske mesterskab frem mod den afgørende fase, da de blå-hvide i november vandt både første og andet opgør i Gruppe A, efter sejre mod norske Sogndal og Mjøndalens.
I den kommende weekend spilles turneringens sidste gruppekampe, inden det vides, om det bliver til en finaleplads eller ej for talenterne fra EfB Akademi.
René Christiansens mandskab møder fredag kl. 16.00 svenske IF Elfsborg, der har samme antal point som EfB’erne. Således bliver det en direkte duel om en plads i finalen mod gruppevinder B, som Malmö FF topper i øjeblikket.
Ender EfB som toer i gruppen, spiller de om 3. pladsen søndag kl. 13.00 – bliver det til avancement som gruppevinder, så tager vestjyderne del i finalen samme dag kl. 15.00.
Det svenske fodbold-site tipselit.se dækker turneringen, og alle kampe bliver desuden live-streamet på Escape Sports Facebook-side.
Se stillingen for de to grupper herunder, samt Esbjerg-truppen, der er med i Gøteborg.


Stillingen
Gruppe A
IF Elfsborg, 6 point
Esbjerg fB, 6 point
Sogndal Fotball, 0 point
Mjøndalens IF, 0 point
Gruppe B
Malmö FF, 6 point
IF Brommapojkarna, 3 point
FC Midtjylland, 3 point
SK Brann, 0 point
Truppen
1. Nicolai Vistisen
16. Jesper Sørensen
3. Rasmus Madsen
4. Tobias Stagaard
5. Frederik Hummelgaard
6. Marcus Kristensen
7. Mads Larsen
8. Noah Nurmi
9. Rasmus Rejnhold
10. Andreas Lausen
11. Marcus Hansen
12. Frederik Ehrhorn
15. Denis Catovic
17. Mads Zaar
18. Patrick Tjørnelund
19. Magnus Sandfeld
22. Mads Borchers
23. Mathias Holm