Førstehold

U19 manglede skarphed i begge felter

U19 tabte lørdag middag 3-2 i deres tredje træningskamp, hvor modstanderen var Randers FC. Det var en kamp, der bød på masser af chancer i begge ender.

– Vi brænder mange chancer i første halvleg, især efter vi kommer bagud. Vi er meget spilstyrende i store dele af kampen, men skarpheden mangler når vi spiller os frem til de store chancer, siger U19 træner Lars Vind.
EfB var bagud med 1-0 efter første halvleg, som ellers havde budt på flere gode muligheder til bl.a. Patrick Egelund, Mads Zaar og Jeppe Paulsen, men skarpheden manglede som nævnt.
I anden halvleg kom EfB tilbage i kampen, da højre backen, Emil Ankersen fra baglinjen slog et hårdt fladt indlæg, som blev rettet af og forbi Randers-målmanden i mål til 1-1. Næste mål stod der Randers på, inden EfB igen fik udlignet. Denne gang var det indskiftede Mads Borchers, der afsluttede et flot forarbejde ned af højrekantenved at komme først på indlægget fra Mikkel Nielsen og gøre det til 2-2.
Randers løb dog med sejren. Da en Randers-spiller kort før tid snød EfB’s offsidefælde, og i en en-mod-en med Mads Kikkenborg scorede sejrsmålet til 3-2.
– Vi fik øvet en masse af de ting vi havde fokus på, hvor noget gik godt og andet skal vi tilbage og øve os endnu mere på. Vi kunne selvfølgelig godt have ønsket os mere skarphed i dag, som kunne have givet os sejren, både med tanke på, at vi giver lidt for meget væk, men også at vi ikke får udnyttet vores chancer, slutter U19-træneren.
EfB’s Startopstilling: Kikkenborg; Ankersen, Søndergaard, Kristiansen, Lønne, Nielsen; Husic, Paulsen, Nielsen; P. Egelund, Zaar
Resultat: 2-3 (0-1)
Målscorer:
1-0
1-1 Emil Ankersen
1-2
2-2 Mads Borchers
2-3

Næste Hjemmekamp
torsdag d. 18. april - kl. 19.00
Blue Water Arena
Køb billet
logo vs logo