Førstehold

U19 møder Vejle

EfB U19 skal rejse sig igen efter seneste nederlag mod Randers Freja. Lørdag gælder det opgøret mod Vejle hjemme i Esbjerg.

Mandag aften rejser Lars Vinds tropper til Italien, forud for første opgør mod Inter Milan i UEFA Youth League. Men først gælder det opgaven i den hjemlige liga, som da også har cheftrænerens fokus i første omgang.
Vejle befinder sig, på nuværende tidspunkt, nederst i tabellen, og senest lørdagens gæster var i aktion i U19 Ligaen, blev de sendt hjem med en 6-1 afklapsning af AaB. Fire point er det blevet til i syv kampe hvor eneste sejr kom, tilbage i midten af september, mod Brøndby IF.
Vejle har klart lukket flest mål ind af alle hold, og derfor kan en sprudlende offensiv være løsningen til en sejr for de unge EfB’ere.
– Det er vigtigt for os, at vi får et godt afsæt op mod Youth League mod Inter Milan, på onsdag. Vi skal vise en god indsats og skabe et godt resultat, men vi er også sikre på, at Vejle vil gøre alt for at stoppe os. Det er jo et lokalopgør, og det er altid specielt – det tror jeg også vil give kampen et ekstra twist og gøre det hele en anelse sjovere, slutter Lars Vind.
Kampen spilles lørdag klokken 12.00 på Esbjerg Kunstgræsbane.

Truppen:
1. William Burgaard
16. Mads Kikkenborg
4. Thor Kristiansen
5. Jeppe Schultz
6. David Easter
7. Mads Larsen
8. Søren Illsøe
9. Patrick Egelund
10. Martin Egelund
11. Mathias Holm
12. Deniz Korkmaz
13. Mikkel Søndergaard
14. Oliver Olsen
17. Lasse Hejl
19. Emil Ankersen
20. Jacob Lønne
21. Oliver Nielsen
22. Rasmus Rejnhold
Næste Hjemmekamp
fredag d. 31. maj - kl. 19.00
Blue Water Arena
Køb billet
logo vs logo