Førstehold

U19 optakt: AGF – EfB

Esbjerg fB skal lørdag forsøge at udbygge deres gode stime fra fire til fem sejre, når AGF står for skud i U19 Ligaen.

Lyngby, FC Midtjylland, FC København og AaB er hvad der har stået på programmet for Lars Vind og U19 i deres seneste fire kampe. Fire sejre er det blevet til, hvilket understreger den gode stime holdet er i. Vestjyderne kan med en sejr gå á point med netop AGF, og dermed for alvor blande sig i den sjove del af tabellen.
Lørdagens værter er i den modsatte ende på formbarometeret, og er uden sejr i tre kampe. AGF søger samtidig revanche fra det omvendte opgør tilbage i oktober, da EfB vandt 4-2 hjemme på Esbjerg Kunstgræsbane.
Udover at fortsætte den gode stime, holder U19-cheftræneren fortsat fokus på udviklingen af deres spil med og uden bold.
– Vi arbejder fortsat videre med spillet, og prøver på at kontrollere kampene både med og uden bold. Vores omstillinger er vigtige for os, så dem skal vi prøve at sætte i scene for at skabe de afgørende muligheder. AGF også skarpe på deres omstillinger, så der skal vi samtidig være opmærksomme. Vi skal undgå for mange dueller, for det er en fysisk stærk modstander vi møder, fortæller Lars Vind.


Kamptidspunkt: Lørdag den 5. maj klokken 12.30
Spillested: AGF’s anlæg – Fredensvang

Næste Hjemmekamp
torsdag d. 18. april - kl. 19.00
Blue Water Arena
Køb billet
logo vs logo