Førstehold

U19 optakt: EfB – FCK

Lars Vind og U19-talenterne fik en flot sejr mod ligaens førerhold FCM senest, og nu venter endnu et tophold søndag aften. Her venter FC København nemlig.

FC København er i øjeblikket placeret på U19 Ligaens tredje plads, og kommer senest fra en sejr på 4-1 over OB. Dermed venter endnu en svær opgave for de ældste talenter i EfB’s ungdomsafdeling, når københavnerne gæster Esbjerg søndag aften.
EfB’erne har vundet de seneste to kampe, hvor det senest blev til en hårdt tilkæmpet 1-0 sejr over FC Midtjylland, der er det suveræne tophold. Dermed jagter EfB U19 nu tredje sejr på stribe, men cheftræneren er klar over, at det ikke bliver nogen nem opgave.
– Det gav en god selvtillid med sejren over FCM, hvilket vi har kunne mærke på træningsbanen. Det bliver spændende at se, om vi kan overføre det til weekendens kamp mod FCK, som er af samme kaliber. Vi kom lidt tilbage til samme base vi måske har savnet i den seneste periode, hvor vi arbejdede os frem til noget andet. Vi viste god moral og arbejdsomhed for hinanden senest, og det kan også blive nøglen mod FCK, fortæller U19-cheftræner, Lars Vind.


Kamptidspunkt: søndag den 22. april kl. 17.00
Spillested:
Esbjerg Idrætspark