Førstehold

U19-optakt: St. Pauli-EfB

Både EfB’s U19- og U17-hold rejser i dag til Tyskland nærmere bestemt St. Pauli. Her møder de respektive ungdomshold fra den tyske traditionsklub. En tur der efterhånden er blevet vintertradition.

– Det er efterhånden blevet lidt en tradition, at vi tager til St. Pauli, og møder dem en gang om året. De har udviklet sig meget hernede, siden vi begyndte. I starten behøvede vi ikke, at bruge de bedste spillere for en overbevisende sejr, men nu skal vi virkelig stramme os an, for at få et godt resultat med derfra siger U19-træner, Lars Vind.
For holdet gælder det endnu et skridt i retningen mod kontrol over det nye spillesystem, som man har arbejdet intenst med hele opstarten. U19-træneren synes han begynder, at kunne krydse nogle af spillets faser af, men fortæller samtidig, at systemet aldrig må blive komplet for han mener, der altid skal kunne lægges på.
– Det går den rigtige vej med vores nye systemet. Vi spiller en anelse mere aggressivt end tidligere og det kræver lidt ekstra tilvænning for nogle af spillerne. Vi vil have mere struktur i opspillet til kampen mod St. Pauli, og have fokus på vores genpres og pres i deres etablerede angreb. Sidst var jeg rigtig tilfreds med vores chanceskabende spil, som jeg synes vi er ved, at være et godt stykke af vejen med. Det er ny modstander i dag som vi ikke kender, og det bliver god læring til drengene siger U19-træneren, Lars Vind.
Kampstart: Kl. 16:30
Spillested: St. Pauli’s træningsanlæg, Langenhorst 6, 22453 Hamburg.
Truppen:
16. Mads Kikkenborg
3. Mikkel Søndergaard
4. Thor Kristiansen
5. Jeppe Schultz
6. David Easter
9. Patrick Egelund
10. Martin Egelund
12. Jeppe Paulsen
14. Mads Borchers
15. Mikkel Nielsen
17. Denis Catovic
18. Mirza Husics
19. Emil Ankersen
20. Jacob Lønne
21. Oliver Nielsen
U19-holdet spiller første turneringskamp den 3. marts, hvor de skal til Ådalen i Odense og møde OB.

Næste Hjemmekamp
lørdag d. 20. juli - kl. 16.00
Blue Water Arena
Køb billet
logo vs logo