Førstehold

U19 optakt: FCK – EfB

Esbjergs U19-mandskab møder FC København efter to uger uden kampe, hvor en sejr kan blive nødvendig, for ikke at tabe terræn til de tre tophold i U19 Ligaen.

Lørdag eftermiddag spilles der igen U19-bold, når Esbjerg-mandskabet tager turen til det københavnske. Her byder FC København velkommen til de blå-hvide, der med en sejr kan krybe sig tættere på den absolutte top, hvis andre resultater også skulle gå Esbjergs vej. EfB’erne ligger på 4. pladsen, men har seks point op til Brøndby IF på 3. pladsen.
FC København må se sig placeret lavere i rækken med en nuværende 8. plads, men hvis de løber med alle tre pinde, vil de hoppe op ved siden af EfB med samme antal point. Lørdagens hjemmehold har haft problemer med at omsætte chancerne, og har scoret næstfærrest gange i U19 Ligaen. EfB har scoret 17 mål og lukket 17 mål ind.
Vestjyderne er uden sejr i to kampe, men værre står det til hos værterne, der ikke har vundet siden 1. september. Derfor er en sejr tiltrængt for begge mandskaber, og det tyder på et tæt opgør på Peter Bangsvej lørdag eftermiddag.


Kamptidspunkt: Lørdag den 10. november klokken 13.00
Spillested: 
KB. P. Bangsvej
Bruttotruppen:
1. Alexander Kostow
16. Mads Kikkenborg
2. Jonas Mortensen
3. Simon Bækgård
4. Thor Kristiansen
5. Frederik Hummelgaard
6. David Easter
9. Patrick Egelund
10. Martin Egelund
11. Mathias Holm
12. Jeppe Paulsen
13. Mikkel Søndergaard
14. Tobias Stagaard
15. Mikkel Nielsen
17. Carl Christian Tippins
18. Christoffer Stryhn
19. Emil Ankersen
20. Mirza Husic
21. Oliver Nielsen
22. Rasmus Rejnhold

Næste Hjemmekamp
søndag d. 4. august - kl. 14.00
Blue Water Arena
Køb billet
logo - logo