Førstehold

U19 optakt: Jammerbugt FC – EfB

U19 spillede sig for nyligt videre i DBU Jylland Pokalen. Tirsdag aften gælder det så kvartfinalen for Lars Vinds mandskab, når Jammerbugt FC byder velkommen til Kunstgræsbanen i Jetsmark.

Esbjerg fB’s U19-talenter drager tirsdag aften til Jetsmark, hvor Jammerbugt FC står som modstanderen i dette års DBU Jylland Pokalens kvartfinale. U19-cheftræneren, Lars Vind, tager turneringen meget alvorlig og udnævner vestjyderne som favoritter.
– Vi er favorit mod Jammerbugt. De spiller i en lavere række, men pokal fodbold er anderledes, og alt kan i realiteten ske i disse kampe, samtidig med vi har en lang rejse en hverdagsaften. Det spiller alt sammen en rolle, men vi tager turneringen meget seriøs og skal avancere videre til semifinalen, fortæller Lars Vind.
U19-cheftræneren ser også udviklingsmæssige muligheder i sådanne kampe, hvor især det defensive udtryk er i fokus.
– Udviklingsmæssigt skal kampen bruges til at arbejde videre med vores stil, hvor vi gerne skal blive mere solide i den defensive del. Vi skal også blive bedre til, at veksle mellem det direkte spil og vide hvornår vi skal være tålmodige, og vente til den rette mulighed opstår. Vi skal dog huske på, at vi har med unge mennesker at gøre, så det er selvfølgelig en svær detalje, slutter Lars Vind, der må se bort fra Mads Larsen og Jonas Mortensen, der er med U17-landsholdet til Elite Round i Østrig.
De øvrige opgør i kvartfinalerne er Odder IGF – AGF, AC Horsens – Vejle og IF Lyseng – FK Viborg.


Kampstart: 17.30, tirsdag den 20. marts
Spillested:
Kunstgræsbanen, Jetsmark
Truppen
16. Mads Kikkenborg
30. William Burgaard
3. Simon Bækgård
4. Thor Kristiansen
5. Jeppe Schultz
6. David Easter
8. Noah Nurmi
9. Patrick Egelund
10. Martin Egelund
11. Mathias Holm
12. Deniz Korkmaz
13. Mikkel Søndergaard
15. Mikkel Nielsen
17. Lasse Hejl
19. Emil Ankersen
20. Jacob Lønne
21. Oliver Nielsen
22. Rasmus Rejnhold
23. Jeppe Paulsen