Førstehold

U19 optakt: Vejle – EfB

U19 sæsonen nærmer sig enden, hvor der for Lars Vinds mandskab kun er tre spillerunder tilbage. Lørdag venter næste opgave, når Vejle står som modstanderen.

Vejle tager lørdag middag i mod EfB’s U19-talenter i VB Parken, hvor esbjergenserne skal rejse sig efter seneste nederlag mod Randers Freja.
En sejr er ligeledes vigtig for ungdomselitens ældste årgange, hvis der skal gøres forhåbninger om at ende i den sjove del af tabellen. De seneste tre kampe har kun givet et point til kontoen, og Lars Vind håber derfor, at der efter morgendagens opgør viser et anderledes udtryk.
– Vi skal arbejde med strukturen både defensivt og offensivt, og det er vigtigt at vi investerer det der skal til, hvad enten det gælder fart i spillet eller selve koncentrationen i de enkelte aktioner. Vi ser hårdt arbejde som et must, og der har vi noget der skal revancheres, siger Lars Vind.
Lørdagens værter ligger placeret på tabellens 11. plads og har ligeledes kun høstet et point til kontoen i deres seneste tre opgør. Dermed må det formodes, at Vejle ikke er sprængfyldt med selvtillid, men der venter et revanche sultent mandskab, da EfB’erne vandt 2-0 i det omvendte opgør tilbage i oktober.
– Selvom Vejle ligger i bunden, er det et hold som har ændret udtryk efter vinter. De har fået flere spillere ned fra førstetruppen, og det har hjulpet dem. Jeg ser os dog stadig som favoritter, hvor vi skal arbejde for at få selvforståelsen tilbage efter hjemmekampen mod Randers, hvor vi spillede den dårligste første halvleg i denne sæson, slutter U19-cheftræneren, der er overbevist om, at motivationen for at slå tilbage bestemt er til stede.


Kamptidspunkt: Lørdag den 26. maj klokken 12.00
Spillested: VB Parken

Næste Hjemmekamp
fredag d. 26. april - kl. 19.00
Blue Water Arena
Køb billet
logo vs logo