Førstehold

U19 optakt: Vejle – EfB

U19 spiller lørdag deres sidste træningskamp forud for forårspremieren i næste weekend, når talenterne lørdag drager til Vejle.

Lars Vind og U19-talenterne spiller lørdag sidste test på udebane mod Vejle, inden forpremieren i U19-ligaen mod OB næste weekend. Ligaen har nu fuld fokus, efter et spændende og lærerigt efterår, hvor holdet deltog i tre turneringer.
U19-cheftræner, Lars Vind glæder sig over, at det er Vejle der bliver den sidste modstander inden det rigtigt gælder. Der er nemlig altid god fight, at spore i kampene mod traditionsklubben.
– Det er jo sidste træningskamp inden turneringen igen starter, og det er en fin størrelse modstander vi møder i morgen. Vejle er netop hjemvendt fra træningslejr, og det er rigtig fint, at vi møder dem inden forårspremieren mod OB næste weekend, fortæller cheftræneren.
U19-truppen bliver til lørdagens kamp forstærket, idét flere spillere fra A-truppen er på holdkortet.
– Vi har fået spillere fra A-truppen til rådighed, som skal ud og have minutter i benene. Vi glæder os til opgøret, for det er altid intense kampe mod dem, og indeholder god power og mange dueller. Vi skal gå ud og spille vores spil, og prøve at have bolden mest muligt og kontrollere kampen derved. Men vi er naturligvis klar over, at Vejle vil prøve det samme, slutter Lars Vind.
Kampstart: Kl. 11.45
Spillested: VB Parken
Truppen:
Mads Kikkenborg
2. Jonas Mortensen
3. Simon Bækgård
5. Ben Aziz Zagre
6. David Easter
8. Noah Nurmi
9. Patrick Egelund
10. Martin Egelund
11. Mathias Holm
13. Mikkel Søndergaard
15. Mikkel Nielsen
18. William Møller
19. Emil Ankersen
21. Oliver Nielsen
22. Rasmus Rejnhold