Førstehold

U19 skyder sæsonen igang i Aalborg

U19-ligaens forsvarende mestre drager lørdag mod Aalborg hvor sæsonen skal sparkes i gang. Her venter et fint AaB hold.

Lørdagens modstander anses som et skarp hold der blev ligaens nummer fire i sæsonen 15/16, derfor bliver det bestemt ikke nogen let opgave for Esbjergs talenter at starte ud med.
”Grundstammen fra mesterskabssæsonen er ikke den samme. U19-truppen har mistet spillere, mens nye selvfølgelig er kommet til”, siger træner Lars vind.
Truppen har udviklet sig godt, men der er dog stadig plads til forbedringer i en sæson hvor udgangspunktet skal være top seks. Lars slår fast at holdet ikke går på kompromis med spillet, ligegyldig hvilken modstander der venter.
U19-træneren fortsætter: ”Vi skal gå ud til hver kamp og spille vores eget spil, men det er klart at de sidste ti minutter af kampene kan slå over i vindermentalitet”
Han påpeger samtidig, at det er spændende med førsteholdstrup spillere, der også kommer i spil og fremhæver desuden Jonas Mortensen og Simon Bækgaard som dygtige spillere der bliver spændende at følge. Nyerhvervelsen fra HB Køge, Mathias Holm, får også ros for gode præstationer og hårdt arbejde i opstarten.
En spændende sæson er igen i vente for EfB’s U19. Kampen spilles klokken 13.00 ved AaB’s anlæg på Hornevej.

Truppen:

16. Mads Kikkenborg
2. Jonas Mortensen
3. Simon Bækgaard
4. Thor Kristiansen
6. David Easter
8. Søren Ilsøe
9. Patrick Egelund
10. Martin Egelund
11. Mathias Holm
12. Deniz Korkmaz
14. Oliver Olsen
15. Mikkel Nielsen
19. Emil Ankersen
20. Jacob Lønne
21. Oliver Nielsen

 

Næste Hjemmekamp
lørdag d. 20. juli - kl. 16.00
Blue Water Arena
Køb billet
logo - logo