Førstehold

U19 sparker sæsonen i gang mod Silkeborg

Esbjerg fB’s ældste ungdomshold møder Silkeborg IF på udebane i sæsonpremieren, og René Christiansens mandskab glæder sig til igen at spille om point.

En lang sommer er ved at nå sin ende for U19-drengene, der har sæsonpremiere mod Silkeborg IF lørdag den 18. august. Mandskabet har fået ny mand ved roret i form af René Christiansen, der tiltrådte først på sommeren og erstattede Lars Vind.
Som nævnt bliver det Esbjergs første kamp i denne sæson, men lørdagens værter åbnede allerede deres kampagne i lørdags, hvor det blev til et uafgjort resultat på udebane mod Vejle Boldklub. I den seneste sæson krydsede EfB’erne klinger med Silkeborg to gange, der gav en indbyrdes målscore på 3-1 i silkeborgsenernes favør med en sejr samt et remis.
U19-cheftræneren, René Christiansen, glæder sig til at komme i gang med ligaen og spille om point, ligesom spillerne også glæder sig.
– Jeg håber, at vi leverer en god præstation. Vi skal anstrenge os og finde det høje niveau for at løbe med sejren, hvilket jeg også forventer. Vi fik en øjenåbner i trænings kampen mod OB, hvilket var en skuffelse, så det skal vi rette op på. Vi glæder os til at komme i gang og spille om point igen, siger René Christiansen, der har nogenlunde samme trup at råde over, som det var tilfældet i foråret.


Kampdato: Lørdag den 18. august klokken 13.00
Spillested:
JYSK Park
Truppen:
1. Alexander Kostow
16. Mads Kikkenborg
2. Jonas Mortensen
3. Simon Bækgård
4. Thor Kristiansen
5. Frederik Hummelgaard
6. David Easter
9. Patrick Egelund
10. Martin Egelund
11. Mathias Holm
12. Jeppe Paulsen
13. Mikkel Søndergaard
15. Mikkel Nielsen
17. Carl Christian Tippins
18. Christoffer Stryhn
19. Emil Ankersen
20. Mirza Husic
21. Oliver Nielsen
22. Rasmus Rejnhold

Næste Hjemmekamp
lørdag d. 20. juli - kl. 16.00
Blue Water Arena
Køb billet
logo - logo