Førstehold

U19 tabte mod AGF

Esbjergs ældste ungdomshold tabte 3-1 lørdag eftermiddag mod et stærkt AGF-mandskab. Simon Bækgård scorede esbjergensernes enlige mål.

Første halvleg startede jævnbyrdigt på banen i Esbjerg, hvor esbjergenserne havde flere gode muligheder for at komme i front, men skarpheden manglede for Jeppe Paulsen og Rasmus Rejnhold. Midtvejs i første halvleg faldt opgørets første mål, og desværre for de blåhvide var det gæsterne der bragte sig foran 1-0. En personlig fejl gav Mads Bager en chance, som AGF-spilleren flot bankede i kassen.
Kampbilledet fortsatte herefter og René Christiansens mandskab viste god fight og gav alt de havde, hvilket også resulterede i en udligning fem minutter før pausen. Mads Larsen tilkæmpede sig et straffespark, som Simon Bækgård sikkert eksekverede til 1-1. Udligningen holdt dog ikke længe, da AGF allerede to minutter efter fik nettet til at blafre og gjorde det til 2-1 i gæsternes favør, som også var resultatet ved pausen.
Det var et andet udtryk, der viste sig efter pausen, hvor AGF havde mest styr på begivenhederne, men Esbjerg fB stod godt i mod rent fysisk. De hvide havde flere chancer for at øge deres føring, men Mads Kikkenborg hev et par flotte redninger frem, der hjalp til at holde EfB i inde i opgøret.
Kvaliteten manglede i det spillemæssige for hjemmeholdet, men til slut var det alligevel tæt på, at Esbjerg kunne sikre sig et point, da en løs bold i feltet gav en afgørende chance til Rasmus Rejnhold. Angriberen manglede dog det sidste i sekvensen og chancen løb derfor ud i sandet.
Dybt inde i overtiden lukkede og slukkede AGF i stedet til 3-1, som også blev kampens slutresultat.
Cheftræneren anerkender AGF’s præstation, der fortjent løb med sejren, men er samtidig tilfreds med arbejdsindsatsen fra de blåhvide.
– Jeg er egentlig tilfreds med arbejdsindsatsen fra drengene, især i første halvleg. AGF vinder fortjent og de rammer et rigtig højt niveau, hvor vi i flere perioder i stedet mangler kvalitet på bolden. Vi har dog flere positive ting at tage med, for rent fysisk står vi rigtig godt i store dele af kampen. Der venter en ny uge nu og vi er klar igen den kommende weekend, siger René Christiansen.


Resultat:
EfB – AGF 1-3 (1-2)
Målscorere:
25’ 0-1 Mads Bager
40’ 1-1 Simon Bækgård (Straffe)
42’ 1-2 Gustav Mogensen
90’+3 1-3 William Førby
Startopstilling:
16. Mads Kikkenborg
2. Jonas Mortensen
3. Simon Bækgård
4. Thor Kristiansen
7. Mads Larsen
12. Jeppe Paulsen
13. Mikkel Søndergaard
17. Mads Zaar
19. Emil Ankersen
20. Mirza Husic
22. Rasmus Rejnhold
Indskiftninger:
61’ David Easter (Mads Larsen)
71’ Deniz Korkmaz (Jeppe Paulsen)
83’ Frederik Hummelgaard (Emil Ankersen)

Næste Hjemmekamp
fredag d. 31. maj - kl. 19.00
Blue Water Arena
Køb billet
logo vs logo