Akademi

U19 tog sølvmedaljer

Med sejr nummer 12 på stribe i U19 Ligaen sikrede Esbjerg fB sig lørdag sølvmedaljer i sæsonens sidste kamp, da holdet i en flot kamp slog AGF med 6-1.

Esbjerg fB’s U19-mandskab gjorde lørdag eftermiddag arbejdet færdig i sæsonens sidste kamp, da AGF blev besejret med imponerende 6-1 i en kamp, hvor de blå-hvide dominerede fra start til slut. Sejren var den tolvte på stribe i rækken, og det betød, at de unge EfB-spillere efter kampen fik hængt et sæt velfortjente sølvmedaljer om halsen.

Cheftræner Steffen Ernemann var naturligvis glad efter kampen, og roste holdet og staben omkring for et flot forår.

– Det var fantastisk at slutte sæsonen af med en flot præstation og en stribe smukke mål. Drengene vidste, at det de skulle give alt, og det gjorde de, og der var ikke en finger at sætte på udtryk, indstilling, vilje og mentalitet, som hele vejen rundt var i særklasse. Derudover var det en fornøjelse med mange tilskuere til kampen, for det gav os endnu mere motivation til at gå ud og præstere, så det vil jeg gerne på alles vegne takke for. Det var fantastisk.

– Sæsonen som helhed har været præget af omstillingsparathed på grund af Covid-19, tæt kampprogram og skolegang, og jeg har haft indtryk af, at spillerne har set fodbolden som et fristed. Desuden er der blevet implementeret en ny spillestil på akademiet, og drengene har taget det i stiv arm med et positivt mindset, nysgerrighed og gåpåmod.

– At vi ender på andenpladsen efter 12 sejre i træk vidner om kvalitet, sammenhold og en stærk tro på egne evner. Der har været mange flotte præstationer både holdmæssigt og individuelt, men jeg vil dog fremhæve kollektivet, da fodbold er en holdsport, hvor alle skal bidrage til fællesskabet.

– Alt i alt har det været et godt år, og alle omkring holdet, frivillige og tilskuere til vores opbakning skylder vi en stor tak, og jeg ønsker alle en god sommer, siger han.


Resultat:
Esbjerg fB – AGF 6-1 (4-1)

Målscorere:
13′ 1-0 Andreas Lausen
17′ 2-0 Marcus Kristensen
21′ 3-0 Frederik Ehrhorn
24′ 3-1 Elias Jønson
41′ 4-1 Frederik Ehrhorn
46′ 5-1 Andreas Troelsen
88′ 6-1 Marcus Kristensen

Startopstilling:
1 Nicolai Vistisen
2 Oliver Svendsen
4 Tobias Stagaard
8 Bendix Bennetzen
9 Frederik Ehrhorn
10 Andreas Lausen
13 Andreas Troelsen
15 Denis Catovic
18 Patrick Tjørnelund
19 Gustav Jensen
21 Marcus Kristensen

Indskiftninger:
70′ Rasmus Rejnhold (Bendix Bennetzen)
75′ Nikolai Hillerup (Gustav Jensen)
83′ Malthe Kristensen (Oliver Svendsen)

Næste Hjemmekamp
fredag d. 31. maj - kl. 19.00
Blue Water Arena
Køb billet
logo vs logo