Førstehold

U21-landsholdet møder England på Blue Water Arena

Det danske U21-landshold møder England på Blue Water Arena, som et led af de første forberedelser frem mod EM næste sommer i Italien og San Marino.

De danske U21-drenge sikrede for nyligt EM-billetten, og de kommer nu til Esbjerg og Blue Water Arena tirsdag den 20. november. Her skal de røde og hvide krydse klinger med stornationen England, som stiller med flere Premier League-spillere, og der venter derfor en yderst attraktiv match på det flotte stadion i Esbjerg. Det kan samtidig blive et gensyn med Anders Dreyer samt de to Esbjerg-knægte Philip Billing og Daniel Iversen, som er et produkt af talentafdelingen i EfB.
Landsholdstræneren for U21 er ligeledes et kendt ansigt i Esbjerg, da Niels Frederiksen som bekendt har en fortid i EfB, og han glæder sig da også lidt ekstra til kampen på Blue Water Arena.
– Blue Water Arena er jo et fantastisk fodboldstadion og kan skabe en fantastisk stemning. Jeg havde nogle gode oplevelser i Esbjerg, som er en stor fodboldby, så jeg håber, at vi vil se rigtig mange esbjergensere på stadion, som kan se nogle af de bedste U21-talenter i Europa, siger U21-landsholdstræneren.
EfB’s sportschef Jimmi Nagel Jacobsen ser det også som en rigtig god mulighed for Esbjerg-tilhængerne i regionen, der kan se en så attraktiv U21-landskamp på Blue Water Arena.
– Det er rigtig spændende, at der skal spilles U21-landskamp på vores flotte stadion, og så mod en så stor modstander som England. Vi håber selvfølgelig, at rigtig mange esbjergensere og fans i regionen vil tage brug af muligheden, hvor det formentlig bliver et gensyn med Anders Dreyer, fortæller Jimmi Nagel Jacobsen.
Mere information om billetsalg til kampen samt kick off-tidspunkt følger snarest.
Foto: Anders Kjærbye / www.dbufoto.dk 

Næste Hjemmekamp
søndag d. 4. august - kl. 14.00
Blue Water Arena
Køb billet
logo - logo